Zapojení autoradia>všeobecně

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

niceangel>>> A zkoušela jsi rozsvítit světla? :idea: Myslím to vážně
Corsa C 1.2i
Jano

Příspěvek od Jano »

Ked tam nemas origos radio do corsy, tak sa ti displej pri zapnuti radia nerozsvieti.
Len ked rozsvietis svetlaak pise Suby, alebo po otoceni kluciku.

Ked to nefunguje tak si skontroluj konektor co ide do displeja. Mozno pri vyberani radia si potiahla kable tak ze sa povytiahol.
Opel Corsa B 1.0 12V '98
NoX

Příspěvek od NoX »

nektera radia se daji pripojit na origo displej corsy :-) staci pohledat na netu navod
Jano

Příspěvek od Jano »

Zda sa mi ze Blaupunkty (mozno len niektore) maju o jeden konektor navyse. Mozno sa to da priamo napojit na displej v corse. Kto vie.
Opel Corsa B 1.0 12V '98
niceangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niceangel »

Jan Pataky píše:Ked tam nemas origos radio do corsy, tak sa ti displej pri zapnuti radia nerozsvieti.
Len ked rozsvietis svetlaak pise Suby, alebo po otoceni kluciku.

Ked to nefunguje tak si skontroluj konektor co ide do displeja. Mozno pri vyberani radia si potiahla kable tak ze sa povytiahol.
noo tak mi to ide bud len ked zapnem svetla, alebo druha varianta, ked nastartujem, ale potom mi stale svieti pristrojovka :x a niekedy sa vynuluje datum aj cas...spojili sme tam zeleno-biely kabel s cervenym z tych co "ostali"...len akosi neviem co dalej...vie mi niekto poradit?
Jano

Příspěvek od Jano »

Co to dalo ze ste spojili tie dva kable? Inak by to nesvietilo ani po zapnuti svetiel?
Myslim ze by to malo fungovat normalne aj bez spajania kablikov. akurat ze to nekomunikuje s radiom. Takze po zapnuti radia sa displej nerozsvieti, a aj ked potom zapnes svetla(alebo klucik) tak ti to nebude ukazovat radiove.
Ja si v corse radio nechcem menit koli tomu ze to potom nebude fungovat tak ako s origos radiom. Ale niekde som tu cital, ze niektore radia sa daju nejako zapojit, wraj ze len treba pohladat na nete podla typu radia.
Opel Corsa B 1.0 12V '98
niceangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niceangel »

Jan Pataky píše:Co to dalo ze ste spojili tie dva kable? Inak by to nesvietilo ani po zapnuti svetiel?
Myslim ze by to malo fungovat normalne aj bez spajania kablikov. akurat ze to nekomunikuje s radiom. Takze po zapnuti radia sa displej nerozsvieti, a aj ked potom zapnes svetla(alebo klucik) tak ti to nebude ukazovat radiove.
Ja si v corse radio nechcem menit koli tomu ze to potom nebude fungovat tak ako s origos radiom. Ale niekde som tu cital, ze niektore radia sa daju nejako zapojit, wraj ze len treba pohladat na nete podla typu radia.
no ked sa spoja tie dva kabliky tak to ide aj bez zapnutia svetiel, akurat je stale zapnute podsvietenie pristrojovky...len niekedy ked vytiahnem kluc a potom zase zapnem tak je cas aj datum znulovany...
Jano

Příspěvek od Jano »

Teraz rozmyslam, ze naco ti ma svietit ten displej po zapnuti radia, ked ti aj tak nebude ukazovat stanice?
Opel Corsa B 1.0 12V '98
niceangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niceangel »

Jan Pataky píše:Teraz rozmyslam, ze naco ti ma svietit ten displej po zapnuti radia, ked ti aj tak nebude ukazovat stanice?
ja nechcem aby mi svietil po zapnuti radia, ale po zapnuti kluca aby mi ukazoval cas, datum a teplotu...
Jano

Příspěvek od Jano »

Prepac nepochopil som Ta :idea: . Myslel som ze ked otocis klucik tak ti to svieti(aj bez tych kablikov) a ze po spojeni kablov ti zasvieti displej po zapnuti radia.
V takom pripade neviem co bude problem. Ja mam momentalne vymontovane radio(idem si menit farbu podsvietenia), ale ked otocim klucom, tak displej ide.
...A len tak pre test, skus odpojit to nove radio, ci to nezapricinuje ono? - clovek nikdy nevie. (ale predtym odpoj tie dva kabliky).
Opel Corsa B 1.0 12V '98
niceangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niceangel »

Jan Pataky píše:Prepac nepochopil som Ta :idea: . Myslel som ze ked otocis klucik tak ti to svieti(aj bez tych kablikov) a ze po spojeni kablov ti zasvieti displej po zapnuti radia.
V takom pripade neviem co bude problem. Ja mam momentalne vymontovane radio(idem si menit farbu podsvietenia), ale ked otocim klucom, tak displej ide.
...A len tak pre test, skus odpojit to nove radio, ci to nezapricinuje ono? - clovek nikdy nevie. (ale predtym odpoj tie dva kabliky).
ono to prestalo fungovat ked som odpojila to povodne radio...ako som ho vybrala display ostal cierny aj po otoceni klucika...takze nove radio s tym nebude mat nic...
Jano

Příspěvek od Jano »

To je zvlastne. Mne to ide aj bez radia.
Skusala si potom zapojit to povodne radio spat? Mozno sa ti povytiahol konektor z displeja(ako som uz vyssie pisal).
Skus ho tam dat spat, a ked bude svietit, tak neviem. Ked nebude, tak sa ti asi ten konektor povytiahol.
Opel Corsa B 1.0 12V '98
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

mám rádio Pio DEH 88RSII a TID mi zobrazuje i datum
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Já mám SONY a TID mi ukazuje všechno :lol: :lol:
Vtomas