Velbloud - Corsa B X14XE

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Tak značky, technická už jsou doma... zítra by mi měla přijít koženka ;o))

tak v sobotu budu dělat ten odskok, lepit masku, přidělat značky, nalepit strop ;o) a konečně vyjet ven ;o)) tak doufám, že to vyjde a že v pondělí konečně dám fotky ;o))
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
janisek
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisek »

hurááá, fotky :wink: tak já ti budu fandit :roztleskavacka:
perry15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry15 »

jj ten myslím no já do taky udělám s koberce černýho a bude klid;)
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

takže jsme v neděli zase pokročili... a už jsem se byl konečně poprvé tuto sezonu projet ;o))
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Bloude,copak to stínítko ,ale to ostatní na tý fotce...:lol: :lol: Krása :wink:
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Při návratu z projížďky jsme se zastavili na focení :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Bryant
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bryant »

Moc krasna moc moc.... :wink:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

bomba :wink: proste krasavice na te plechove je videt ze si odvedl hodne dobre prace :twisted: jinak co ta protekcni znacka? :lol:
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

díky pánové... ;o))

ta značka (zatím) není protekční... jen jsem teď mazal některá čísla v pc.. nechci na net dávat značky ;o)

suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Bloude moc pěkné. A jak psal Havli, taky mě to stínítko moc nezaujalo, spíš to okolo :lol: :wink: :oops:
Corsa C 1.2i
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

vbloud: :potlesk2: predem velky potlesk mas to krasne chci se ted dotoho taky pustit trozku vic a hrat si s lakem plnicema atd... mel jsem v planu dat spoilety ale budu jen zahlazovat jako ty a hazet plasty do laku tak doufam ze za rok budu ve stejnym levlu jako ty a pak uz mam promysleny i interier jen to chce nasetrit korunky najit cas a trpelivost a bude ale jinak pro tebe jen chvala jdes dobrym smerem na můj vkus
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

bloud: ja to dam bombu nejveci bomba nuze ty ty nekam dorazis vubec :D ne vtip parada bude videt ted ve stredu tvou corsici live tak si kolem ni dej naky ohraniceni at nedem moc blizko nebo ti ji poslintame :oops: jinak asi neprozradis co planujes vid..??

Styxxy... chlape dík moc... já se taky těším až to doděláš.. čím víc takovýchle Clean Style tím líp ;o))

Jinak plánů je spousta... teď mi přišla domů bordo koženka.. takže budu postupně dodělávat vnitřek, celý ho chci hodit dvoubarevný - resp zůstane ta cihlová co už mám a zbytek do bordo.... pak mám ještě dvě stylingový chuťovky na exteriér - pokud tedy vyjdou ;o)) dále dodělat druhý diodový světlo.... a to by byl asi konec pro tuto sezonu...

a přes zimu mě čeká výměna brzd - brzdiče kadet GSI 256/24 a k tomu bych chtěl buď ATE či BREMBO či ZIMMERMANN - bude ale záležet na ceně...
dále mám už hliníkovou slabostěnou trubku na zadní rozpěru - jen potřebuju někoho kdo vaří hliník...
dále dekl pod motor...
diody do zadních světel...
zarovnat podlahu..
repasovat pár dílů...

a pokud se poštěstí, tak zkrácené řazení, powerbox (po kterým slintám už několik let).. vyhodit katík.. atd...

styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

nemas zac ta prace co v tom mas se musi ocenit vim co ja jsem se natom nadrel a jeste se to nema k svetu... jinak hodne stesti v realizaci planu a tesim se az to dotahnu tam kam ty to pak budou klubove fotecky :twisted: ja jsem se rozhodl ze interier pujde asi do bezo cerne akorad se bojim jak se bude spinit ta bezova ale libi se mi ta kombinace par fotek tu je v inspiraci tak uvidim co se najde za matros :) a tak tesim se v sobotu ... jo a ty kolesa pecka proste a zezadu mas corsu vorever chci to zrovna tak akorad bych zda by se jednou nekdy postestilo sehnal zadni vrata a to gsi kridlo by bylo v jednom kuse s vratami
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

Máš to opravdu pěkný jde vidět že to děláš precizně.Jinak ty značky, třeba vzadu jak má převis, vypadá zvláštně :D zaprvé má zbytečný odpor a za druhý, rychlý káry jezdí rychle, tak by si tu značku měl mít ohlou do pravýho úhle od proudícího vzduchu :D , ještě škoda těch zadních lemů že nesedí :D .Jinak fakt moc pěkný a závidím
:sane: :roztleskavacka: :sane:
Kalda
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Kalda »

hej výborný, ae ja spíš uchcávám z těch ledek v těch světlometech...
plánuju to taky, ale jaksi sem nad tim ještě nepřeméšlel jak to tam dostat ... mužeš mi prozradit jaks to udělal nebo kdo či kde???? je to nádhera!!! jo a jak moc to svítí ve dne???
Odpovědět