Vyplatí se novej lak ?!
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
hele..jestli chceš novej lak tak musíš všechny plochy co máš stříkaný sprejem utřít ředidlem nebo přestříkat plničem...protože barva se nesnese se sprejem,sráží se to...
Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- william.wallace
- Kontaktovat uživatele:
ADISS: máš pravdu, tchán si takhle udělat škodárnu, dělal to pistolí na to určenou (přes kompresor), předtím týden kitoval, brousil, kitoval, brousil....a vypadá to docela solidně, ale zblízka to nejni ono, když to děláš v garáži (i s odsáváním), furt to nejni ono, dokonce i když si pronajmeš lakovnu a nemáš v tom letitý zkušenosti, tak to není vončo.....když to chceš mít ¨fakt dobré, lakýrovi se nevyhneš...jen můj názor a zkušenosti 

BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition 
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition

- Svoby
- Moderátor
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
víš jak sám si to taky doma nasříkám, ale jak to bude vypadat...a ty nervy když to bude někde stejkat a nebo to udělá krupici
to radši dám 25
to radši dám 25

:::aktuální foto:::
http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php ... &start=225
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no tak já mezi ně zrovna nepatřim, ale za 3 měsíce si na něj ušetřim určitě
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
přesně jako Vtomas když budu chtít tak na něj mam za 3 měsice
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- william.wallace
- Kontaktovat uživatele:
VTOMAS a HIGGS: To bydlíte u maminky
Za 3 měsíce ušetřit třicítku, to bych musel žrat rohlíky a vodu....kua dyť jen za provoz bytu, káry, mobilu, netu, žrádlo....dám desítku.....takže desítka zbejvá, když je dobrý měsíc, tak dvacítka......no a včíl kalby, chlast, kalby, chlast......vybavení baráku, hadry, fototechnika.....přítulka....no kua...konzum je hnusná věc a za 3 měsíce ušetřit třicítku...no kua hoši.....to bych si koupil DÉČKO okamžitě, bych ho měl za dva roky splacený a pískal bych si dalších deset let

Za 3 měsíce ušetřit třicítku, to bych musel žrat rohlíky a vodu....kua dyť jen za provoz bytu, káry, mobilu, netu, žrádlo....dám desítku.....takže desítka zbejvá, když je dobrý měsíc, tak dvacítka......no a včíl kalby, chlast, kalby, chlast......vybavení baráku, hadry, fototechnika.....přítulka....no kua...konzum je hnusná věc a za 3 měsíce ušetřit třicítku...no kua hoši.....to bych si koupil DÉČKO okamžitě, bych ho měl za dva roky splacený a pískal bych si dalších deset let

Naposledy upravil(a) william.wallace dne 03 zář 2008, 09:31, celkem upraveno 1 x.

- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
4 WILLI
no měl sem spíš napsat kdybych chěl tak by to určo šlo
a když sem měl volno mez směnama bouchal sem jak čert (stavba autohifi - např. plato s laminací a 2 tis. byly doma za 3 hoďky čistého času nebo nakrájet bednu a očalounit a 3 tísíce sem měl), ale řeknu ti, že momentálně sem tak v hajzlu a zadluženej, že to vypadá jak sem psal s muzikou a lakem a dalšíma pí...na hooodně dlouhu dobu nebo vůbec ....sere mě to a to dost na nic nemám chuť a každej den je doma pro
když sem šetřil na kozu tak za necelej rok bylo našetřeno a tak to šlo i s muzikou a v ničem nebyl problém...v hodně věcech sem se omezil a prostě šetřil a šlo to
už tři měsíce se z toho nemůžu vyhrabat a mám nprosto po náladě

no měl sem spíš napsat kdybych chěl tak by to určo šlo

když sem šetřil na kozu tak za necelej rok bylo našetřeno a tak to šlo i s muzikou a v ničem nebyl problém...v hodně věcech sem se omezil a prostě šetřil a šlo to
už tři měsíce se z toho nemůžu vyhrabat a mám nprosto po náladě

- william.wallace
- Kontaktovat uživatele:
VTOMAS: F kliduuu, hele, já místo laděného výfucku musel koupit primalex, lišty, stropnice.....co může být horšího (?!)
, jsem si chtěl na srazu pěkně bručet a
zlatá rybko, bude mi tam cinkat zvuk tříválce a vejfuck a další věci jsou v nedohlednu....
všecky prachy z výplaty poliká barák....ale zasejc než si někde půjčovat těžký prachy na vybavení domácnosti, to radši pár měsíců oželím a nacpu to do domácnosti...po vánocách už bude všecko v cajku, nikde žádný dluhy a može se cpat do potřebnějších věcí (cestování, foografírování, lak, bike, kompl....
Hele ber to tak, že seš mladej, pokud ty dluhy nejsou milionový, taxe z toho zachvíli vyhrabeš, platy furt stoupají, žijem si tu v Česku jak prasata v žitě...se mrkni na zimbabwe nebo tak, tam celý den sháněj žvanec do huby a my tu řešíme, jaký kola dát na auto....navíc máš všecky ruky a nohy, seš zdravej, co maj říkat chudáci bez noh, bez ruk, se zdravím v hajzlu.......a když si tohle uvědomíš, projdeš se na čerstvým vzduchu, tak by tě depka měla hned přejít!!!! kua!!

všecky prachy z výplaty poliká barák....ale zasejc než si někde půjčovat těžký prachy na vybavení domácnosti, to radši pár měsíců oželím a nacpu to do domácnosti...po vánocách už bude všecko v cajku, nikde žádný dluhy a može se cpat do potřebnějších věcí (cestování, foografírování, lak, bike, kompl....

Hele ber to tak, že seš mladej, pokud ty dluhy nejsou milionový, taxe z toho zachvíli vyhrabeš, platy furt stoupají, žijem si tu v Česku jak prasata v žitě...se mrkni na zimbabwe nebo tak, tam celý den sháněj žvanec do huby a my tu řešíme, jaký kola dát na auto....navíc máš všecky ruky a nohy, seš zdravej, co maj říkat chudáci bez noh, bez ruk, se zdravím v hajzlu.......a když si tohle uvědomíš, projdeš se na čerstvým vzduchu, tak by tě depka měla hned přejít!!!! kua!!

- kamikazecz
- Kontaktovat uživatele:
hele az to ro vas bude aktualni tak napiste a nejak se dohodnem a nalakuji ti to delal jsem si auto a neni to spatny sice mam sem tam nekde nejaky zrnícko prachu ale tomu se neubranis pokud nemas profi prostory na lakování...a cena se pohy bude taky jinde...zalezi taky na tom kdyz delas celolak a rozebíráš při tom auto a nebo kdyz lakujes auto jen z venku...
fotka auta co jsem sidelal a ted budu lakovat moji kozu...
a pokud by mel nekdo zajem tak letim i hliník kola, motorové díly za super ceny a perfektní kvalite...

a pokud by mel nekdo zajem tak letim i hliník kola, motorové díly za super ceny a perfektní kvalite...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.