Pokec o všem a o ničem IV.
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- william.wallace
- Kontaktovat uživatele:
CHACHÁAAAA, taxe musím pochlubit, dnes cestou z práce domů jsem závodil se třema kárama.....dal jsem Feldu 1.3 50kw, pak Fávo, a o kousek mě dostal Passat kombi 1.9 TD ....ale fakt jen o kousek.....taxem v cíli pohladil mého oflekovaného Batmobila a řek´ jsem že Fšem na fóru vyřídím, jaxi jednolitr zase jednou vytřel prdel s 1.3 a visel za zadkem 1.9 TD.....nojooo, rozbitý okresky, tam jsem s mým tříválcem králem....ale běda jak nastane dálnice....

BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition 
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition

WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition

- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:

Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
konecne tam bude to co sem chtel
jen sem si musel pockat kdyz se to tak po...
40/40 neni spatny ale dle meho vkusu to neni uplne ono
a cesky silnice to furt snese 

Opel Corsa 1.2i X12SZ
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych omluvit svou nepřítomnost zde začátkem tohoto týdne... kromě více práce, to způsobilo i to, že se mi v sobotu dva mladíci podívali oknem do auta (služebního)... V poledne jsem se stavil na deset minut v OBI na Ruzyni... a blbec jsem zapoměl panel od rádia zasazený v rádiu... když se o deset minut později vrátím, měl jsem páčenej zámek, rozbitý okýnko u spolujezdce a vylomenej předek rádia... k nasrání, no...
... nic méně mě hodně mile překvapila policie ČR (čím bych hochům chtěl VELMI PODĚKOVAT), když mi v úterý zavolali, že mají podezřelé, kterým zabavili auto a v něm našli různé "panely" ... tak jsem přišel a opravdu mezi nimi byl i ten můj... Akorát že pánové Hajný a Štekl, jak si vypůjčovali ten panel odštípli z rádia i ten černý rámeček z autorádia, do kterého se panel chytá... ;o( tzn.. když panel přidržím u rádia.. bez problému hraje.. jen tam ten panel prostě nedrží...
nevíte náhodu kde by se ten černý uchycovací rámeček dal koupit (rádio PIONEER DEH 2820 MP

, či jaká je česká site Pioneeru?? na evropský jsem je nenašel... či nějaký obchod s autorizovaným servisem v Praglu.. ;o(
... nic méně mě hodně mile překvapila policie ČR (čím bych hochům chtěl VELMI PODĚKOVAT), když mi v úterý zavolali, že mají podezřelé, kterým zabavili auto a v něm našli různé "panely" ... tak jsem přišel a opravdu mezi nimi byl i ten můj... Akorát že pánové Hajný a Štekl, jak si vypůjčovali ten panel odštípli z rádia i ten černý rámeček z autorádia, do kterého se panel chytá... ;o( tzn.. když panel přidržím u rádia.. bez problému hraje.. jen tam ten panel prostě nedrží...
nevíte náhodu kde by se ten černý uchycovací rámeček dal koupit (rádio PIONEER DEH 2820 MP

, či jaká je česká site Pioneeru?? na evropský jsem je nenašel... či nějaký obchod s autorizovaným servisem v Praglu.. ;o(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
pdk: njn jenze kdyz to sou naky fetky tak jim je to jedno
je hold zlodej a zlodej 

Opel Corsa 1.2i X12SZ
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- lukas
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
JJ.. ptal jsem se těch policajtů, jestli když je chytli, jestli na nich něco vymůžeme... a prej: "To jsou takový fetky co nic nemaj.. i auto co jsme jim zabavili, jim budeme muset vrátit, protože není jejich"... "naštěstí" toho prej udělali víc, tak si alespoň půjdou sednout.. ;o(
stejně jsem to nepochopil.. udělali škodu za desítku kvůli panelu kterej prodaj za kilo...
stejně jsem to nepochopil.. udělali škodu za desítku kvůli panelu kterej prodaj za kilo...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)