Centrální zamykání>Výběr,montáž,rady
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
Tak už sem přišel na to, že sem ty kabely natahoval špatně ...už vyjdou délkově, teď se s tím mastím...přední oboje dveře už mám, ty byly docela v pohodě , teď bude nejhorší dostat ty kabely do těch prahů ... to bude děs. Pak napíšu, jak sem se s tím popral...Havli píše:Peet>Tak já to měl jednodušší,mám 3dv Ty kabely dozadu jsou divný,ale daj se prodloužit,když dáš podobnej průměr kabelu a ten spoj pořádně napojíš ,mělo by to být cajk.
-
-
doporucuju koupit alarm funkci centralu to vlastne plní taky a cenovej rozdil není tak hroznej.jinak s montazi ti nepomuzu jsem ze severu.Martina píše:Sláva koupila jsem si už konečně (za to své ukradené ) jiné autíčko.Mám Corsu D - r.v.2007 - je to ale jen základní verze - takže nyní (nespěchám) bych chtěla výhledově nějaké to DO.
Může mi s tím někdo ze zde přítomných pomoci?Bydlím na Praze 9 na Proseku
osobne mam vybornou zkusenost s www.levnealarmy.cz -rychlost, profesionalita,leta praxe a hlavne ti prodaji ačko i s navodem k montazi na tvuj vuz.
co se toho zapojeni týká radeji bych dal 2000,-za alerm a 1000,-autoelektrikari za zapojeni preci jen budes mit záruku na práci a je tu nejmensi pravdepodobnost ze ti pujdou z auta po spatnem zapojeni ruznobarevne čmoudíky
Objednam vam autodoplnky na vašeho miláčka z DE,nově nakupuji i na e-bay,možnost nákupu i použitého zboží, kontaktujte pomoci s.z.
-
Různobarevné čmoudíky ???? to si neumím představit.
Jinak zatím o tom DO jen uvažuju protože s tou koupí jsem si momentálně dost vyšťavila finance (ale ve starém C jsem to měla a bylo to dost užitečné hlavně kvůli všetečnému postiženému synkovi).
Prodejce mi taky napsal,že prý si to tam můžu klidně nechat namontovat i tedy někde jinde než u Opla (na to bych fakt neměla )ale potom tedy záruku na centrálním zamykáním většinou přebere na sebe ten kdo bude to DO montovat!
Jinak já bydlím na severním okraji Prahy - takže pokud by byl nějaký šikula směrenm na sever tak možná bych zajela i pár kilometříků za Prahu
Jinak zatím o tom DO jen uvažuju protože s tou koupí jsem si momentálně dost vyšťavila finance (ale ve starém C jsem to měla a bylo to dost užitečné hlavně kvůli všetečnému postiženému synkovi).
Prodejce mi taky napsal,že prý si to tam můžu klidně nechat namontovat i tedy někde jinde než u Opla (na to bych fakt neměla )ale potom tedy záruku na centrálním zamykáním většinou přebere na sebe ten kdo bude to DO montovat!
Jinak já bydlím na severním okraji Prahy - takže pokud by byl nějaký šikula směrenm na sever tak možná bych zajela i pár kilometříků za Prahu
-
ano to prebere zaruku za funkci centralu a pripadne alarmu ale není to pro autoelektrikare nic sloziteho a urcite nebudete problem se za svou praci zarucit urcite lepsi nez dát 11tis v oplu za montáž centralu-to jsou vyhozene penize a popravde sikula tady na klubu to bude muset mit kde udelat bude potreba nejaky material na zapojeni a i zkusenost treba jen se sundanim plastu a protoze mas nove auto tak nevim jestli se nekdo najde.Martina píše:Různobarevné čmoudíky ???? to si neumím představit.
ruznobarevne cmoudiky si ani nepredstavuj :
http://www.youtube.com/watch?v=tshlIpUpoP0
Objednam vam autodoplnky na vašeho miláčka z DE,nově nakupuji i na e-bay,možnost nákupu i použitého zboží, kontaktujte pomoci s.z.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Na strane vodica odomknem vsetky dvere aj spolujazdcove vratane kufra bez problemov. Ale na strane spolujazdca mi vobec nejde otocit klucik v zamku.
Moc by mi to nevadilo, len co som musel naposledy do auta liezt kufrom ma to nasralo. Nejaky zlaty sused (ci skor suseda) zaparkoval vedla mna tak, ze na strane vodica som sa nemohol dostat do auta, nechal mi asi 5 cm medzeru medzi autami. Na strane spolujazdca sa mi nedalo otvorit, tak jedine kufrom.
Moc by mi to nevadilo, len co som musel naposledy do auta liezt kufrom ma to nasralo. Nejaky zlaty sused (ci skor suseda) zaparkoval vedla mna tak, ze na strane vodica som sa nemohol dostat do auta, nechal mi asi 5 cm medzeru medzi autami. Na strane spolujazdca sa mi nedalo otvorit, tak jedine kufrom.
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele: