Tak sem vyndal katalyzátor, navařená trubka.Žádný rozdíl sem nepoznal, možná ve vyšších otáčkách.Zvuk to dostalo celkem sportovní ale sem asi starej a štve mě Spotřeba se mi zvedla na 10 l na 100 km což je na X12SZ špatný.Takže kdo radí vyndat katík je blázen a nebo o tom ví .Závěr: vy co máte hodně peněz tak si ho vyndejte.U mě jde katík zase zpátky a budu štastnej
Já ho mám venku a žere to furt stejně Dálka 6 ltr. po městě 8 ltr. Vyndal jsem ho protože byl v prdeli a dusil motor, těma zbytkama co se v něm přesejpaly,ale do budoucna kat koupim a vrátim zpět
Pívas>>> Já ho vyndal ze skoro stejného důvodu jako Havli Katík jsem měl úplně spečený a strašně se to dusilo a nejelo to. Jinak já jsem taky stále na stejné spotřebě cca 6-7L (tedy když tomu nešlapu na krk)
Hmmm, tak to mi zvedlo víkon a si o hodně, že jsem to ani nepoznal. Na zvednutí výkonu musíš min. changnout celou výfukovou soustavu.
A když vyndáš katík, tak stácíš spětné tlaky, tím pádem ... Né že by jsem tomu rozuměl....
jasny no ale tak kdy takhle jezdis asi moc ne-e zajmal me ten rozdil jestli je nejakej znatelnej uz sem to taky koumal ale tak nejak se toho bojim abych ho tam za chvilku zase nevracel zpatky