tkdmarty píše:tak jsem koupil novou pristrojovku v Corsy s obsahem 1.2 ... pristrojovka na druhe strane vypadala docela jinak.ale palivomer zase nefakci vsechno ostatni jo.nevite kde by jeste mohla byt chyba?? uz jsem fakt bezradny
Nechtěl sem vám do toho kucí mluvit, ale spíš se mě zdá že odejde snímač polohy plováku než něco v budíkách
ten snimac polohy to je to co je u nadrze?? v knizce Corsa B tam rikali, ze pokud se chce snimac demontovat, je nutne demontovat i nadrz
ukazuje mi furt plnou nadrž.. co s tím? da se to někde vyčistit? nebo nejak spravit? chtěl bych vědět kdy mě to už zdechne jezdím na naftu ještě z července
a sakra. a nekde pod sedačkou nic nenajdu? nebo v budíku? nastartuju vyjede to na plnou.. a pak si to lítá s otáčkama motoru nebo podle teploty.. ja nevim.. každopadně neukazuje..
nevie ci to mas ako mi na benzinoch ked ano tak odklop spodnu cast zadnej sedacky,pod nou najdes velky cierny kruhovy plast ktory opatrne vypacis smerom dohora.pod nou uvidis dve hadice(pri montazi nezamenit)konektor a po kraji taky zvlastny zaistovaci kruh ktory povolis klepanim don srobovakom v protismere hodinovych ruciciek
Skoda 120LS781.136(46KW)r.v.06/82,SC-058AP-(ex) Opel Corsa B 1.0 12VX10XE(40KW)r.v.06/98-TWEN,SC-747BJ-(ex) Opel Corsa D 1.4 16VA14XER(74KW)r.v.01/11-Red Magma/Black Zaphire
standa>>> To je fajn, že jsi mu popsal kde najde čerpadlo, ale to není ukazatel paliva. Ten je právě na jiném místě...
Ale asi to bude jak píše Havli, nějaká ta chyba v el. instalaci.
Já nevim jak to funguje,neměl jsem to zatím rozebraný,ale kdyby to bylo plovákem tak to ukazuje jednou plnou a jindy práznou atd
Když mu to lítá podle otáček,tak bych to viděl na elektrickej problém
mi ho mame spolu s palivovim cerpadlom teda skor su vedla seba
Skoda 120LS781.136(46KW)r.v.06/82,SC-058AP-(ex) Opel Corsa B 1.0 12VX10XE(40KW)r.v.06/98-TWEN,SC-747BJ-(ex) Opel Corsa D 1.4 16VA14XER(74KW)r.v.01/11-Red Magma/Black Zaphire
jak palivoměr proměřím. sem se v tom ted trosku hrabal a když pod sedačkou odpojim ty kabliky k nadrži tak mi budík ukáže prázdnou ale jak ho zapojim tak hned vyrazí směrem nahoru a zustane tam.. nemuže bejt třeba plovak nekde hryzlej? nebo tak neco? to je tak složitý každopádně prosím o radu už sem párkrát zustal viset kvuli prazdnej nadrži