Jj urcite kdyz kratkou tak jedine RS to jsem myslel, ta je pekna a docela sli s cenou dolu, i kdyz ktera auta nesli posledni dobou , ale musim rict jak tady byla na prodej ta cerna corsa C GSI ta byla fakt fesna a videl jsem ji v Rudne u Prahy jak kluci vozi ze Švycarska mirne boreny auta, tak ve verzi 1.7CDTI GSI a fakt to byla libovka jen lehce strelena na predek , z toho Švajcu jsou paradni vozitka
Vtomas: to je asi porad ta stejna firma ze? asi bych se neudrzel by se to meli alespon naucit aby nic nepokurvili ale co smazce na tom nezalezi ta de za svym....
já když měl Corsu tak mi taky vyndali rádio a pak po roce asi... rovnou celou dílnu..
Když jsem zjistil,že nemám ani šroubovák..takovej pocit ti kterým se to stalo dobře znají..
V tomto případě by měli platit zákona jako v Americe-nemilosrdně zastřelit po vstupu na pozemek...
Doufám,že naftu nikdo z Omegy krást nebude...To už bych si asi pořídil něco...
a koukám čorky v k.h.. poprví to byl mazec CORSA:dveře cajk jen odemčený -rádio CDčka a nářadí pryč.. a okus dál seat toledou s centrálem bez poškození vzaly rádio a asi další věci tenkrát vybraly asi 5aut tu noc to bylo v létě
ted měsíc zpátky Golf:vylomenej zámek zohejbaný dveře rozmlácenej zamykací kaslik:vzaly rádio,startovací kabely ,nářadí a dřevěný kobercem potažený plato bez repra což mi nejde do hlavy..
v dalším mim autě chci už alarm a otřesoví čidla +X dalších věcí.
.hlavně parkovat někde kde je dost lidí okolo v barácích
mám štěstí ..
Opel ASTRA F combi C18NZ 66Kw RAT style-minulost
vw vento vr6-minulost
golf II GTi-minulost
Opel Corsa A C13NZ moje první a jediná..ted golf III GTi do práce
no lukasi koukam ty na ty auta mas taky smulu ze? a vi se kdo to tam dela? precijen KH zase neni tak velky mesto ne,a kdyz se to stava takhle casto to musej bejt fakt bud cigorky nebo smazky