Změna podsvícení>Palubovka,topení,budíky ,TID
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Bartus
- Kontaktovat uživatele:
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Pučis89
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Bartus
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem se na to díval, výdechy jsem vytočil, že se dostanu na šrouby, z toho co jsem tady četl, stačí je jen vytočit a vyšroubovat ty šrouby aniž bych je musel vyndávat?
A další věc, jak vyndáváte ty knofle od topení, ten středový vytáhnu a spodem odjistím, ale co ty krajní a přepínač toku vzduchu? Nechci to rvát a urvat
A další věc, jak vyndáváte ty knofle od topení, ten středový vytáhnu a spodem odjistím, ale co ty krajní a přepínač toku vzduchu? Nechci to rvát a urvat

- Bartus
- Kontaktovat uživatele:
- Bartus
- Kontaktovat uživatele:
- Pepino
podsvícení budíku
zdravim všechny prosím o radu z ničeho nic mi přestaly svítit budíky jenom tak lehce prosvicují že není vidět kolik jedu nic tak jestli náhodou nevíte čim to je, je to od doby kdy jsem měnil rádio za nový tak nevim je to už 4 dny. Dik za odpovědi.
slouceno s obdobnym tematem by toxik-q
slouceno s obdobnym tematem by toxik-q

-
- Kontaktovat uživatele:
-
Změna podsvícení
Zdravím fandy corsiček. Mám dotaz: Podsvícení budiku a topení už mám celkem zdarně zasebou ikdyž to není tak dokonalé jak sem viděl zde na fóru,ale chci se zeptat jak jste změnily podsvicení u spínače světel a mlhovek. Měl sem to oddělany ale na nic sem něják nepřišel. Dík 

- Rouchi
- Kontaktovat uživatele:
mno
Já to právě v těhlech chvílích dělám, a můžu ti říct že v téhle zimě to je dost velká pakárna.. připrav si horkovzdušnou pistoli, jinak to ven jen tak nedostaneš... protože jak jsou ty plasty studený, tak tam jsou takový cvočky, který tim chladem jsou naprosto nevycvaknutelný... ale když se to trochu nahřeje tak to jde OK... jinak až to rozeberes, tak máš 2 možnosti, jedna je ta, že tam jenom dáš nové žárovky za ty staré a nebo pokud se nebojíš pájení a tak, tak si uděláš vlastní podsvětlení z led diod... já to řešim právě proto, že mi taky nesvítilo nic, tak jsem koupil nějaký diody a místo těch praských žárovek to rovnou předělávam na diody...mno jinak pokud budeš chtět nějak přesněji poradit co a jak to dostat ven, tak mi napiš nejlíp na ICQ, protože ten návod tady v úvodu co jsem ti poslal, je podle mě málo podrobný.. a v něčem nepřesný - výdechy se vytáčí směrem dolu a né nahoru jak je v návodu....prostě mi napis na ICQ, nebo SZ a kdyžtak ti poradim další podrobnosti...
Corsa B, 1,0 12V 40kW X10XE, r.v. 2000
Teprve na ní začínám dělat, tak díky za rady
- Rouchi
- Kontaktovat uživatele:
normál
hele uplně vobyč trafopájkou sem to dělal, a ty diody sem přidělával tavnou pistolí... snad dneska zveřejním nějaký fotky z toho jak semto dělal... a s nějakym menšim návodem i bych chtěl...
Corsa B, 1,0 12V 40kW X10XE, r.v. 2000