Kalda píše:njn ... píšu sem jen proto že sem ho před Corsou taky chtěl ... kór konkrétně tohle íeso ... ae s prominutím sem se s tím projel a je to mrtka líná (na sprinty), ae na vyblbnutí a tokijskó jízdu mezi slópama VYNIKAJÍCÍ!!!!!! ae musí to byt to ieso s uzávěrkó difecu ...
takže pěkná kárka (taky má pěknó spotřebu oproti koze)
No spotřeba je 8-9 , dá se jet za 8 , běžně za těch 9 , tak to není tak hrozný a líný to vůbec není , má to 100kW a je to 1.8 ... jede to fakt pěkně a ten stav , prostě si nemůžu stěžovat , oproti mojí corse , která prdlajs jela (1.2) , je to nesrovnatelny
tak s 1,2 to nemužeš srovnávat ... ae oproti mé 1,6 to bylo na sprinty líný, jak se to rozjelo, tak to šlapalo pěkně ... ae to auto je prostě na drifty
Kalda píše:tak s 1,2 to nemužeš srovnávat ... ae oproti mé 1,6 to bylo na sprinty líný, jak se to rozjelo, tak to šlapalo pěkně ... ae to auto je prostě na drifty
No to nwm , jak čtu tak máš 80kW , sice corza je asi lehčí ale tohle auto je taky hodně lehky , myslím , že by si to tvoje corsa nedala ... ale máš pravdu , vzhledem k náhonu na je to spíš na drift
Naposledy upravil(a) Eso3033 dne 19 lis 2008, 20:31, celkem upraveno 1 x.
Kalda píše:tak s 1,2 to nemužeš srovnávat ... ae oproti mé 1,6 to bylo na sprinty líný, jak se to rozjelo, tak to šlapalo pěkně ... ae to auto je prostě na drifty
myslim že na drYfDování to bude slaboučký
njn na sprint slabý, na drift slabý.. prosimtě ESO co sis to proboha koupil?
btw. vypadá fakt pěkně
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
jakože ja ho nezhazuju ... ae skusil sem si jak Corsu GSi (80kW) tak BMW 318is (100kW) a prostě to báwo bylo líný ...
ae pak sme s kamošem zajeli do podzemních garáží a tam mi dal ukázku a instruktáž jak se jezdí driftem mezi slópama ... a tam to báwo bylo super!!!
je aj fakt že se na to báwo víc lepí baby
(ae sténak, dyž už báwo, tak min. toho 2,5litra V6)
Kalda píše:jakože ja ho nezhazuju ... ae skusil sem si jak Corsu GSi (80kW) tak BMW 318is (100kW) a prostě to báwo bylo líný ...
ae pak sme s kamošem zajeli do podzemních garáží a tam mi dal ukázku a instruktáž jak se jezdí driftem mezi slópama ... a tam to báwo bylo super!!!
je aj fakt že se na to báwo víc lepí baby
(ae sténak, dyž už báwo, tak min. toho 2,5litra V6)
nwm , corsu 80kW jsem neřídil , tak neposoudím ... 2,5 litra bych neuživil už , mě jde hlavně o to , že v tom BMW se prostě cítím daleko líp