styxxy - Corsa B 1.2
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- andre.fuchs
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- andre.fuchs
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak dal jsem si precevzeti ze kdyz sezenu za slusnou cenu tu x14xe tak uz absolutne nebudu stim blbnout po praze zvlast kdyz budu zacinat na novo bez jedineho skrabance na laku snad tedy... a krom toho ja jsem to nikdy svoji vinnou nerosekal jednou to byl blbecek co nedal blinkr podruhy srna a ted kamos nedobrzdil takze nikdy to nebylo ze bych ja corsu nekam poslal
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
berry: nasel jsme jednu http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C6826873
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Styxxy hele za ty prachy, bychom ho ukacela na rovnych 50 a kdyz by byla dobra bychom ji vzali, ten motor ma jinak nastavenou ECU ostrejsi vacku a jeste nejakou blbost vychazi z C14NZ a SZ tech 44kw, kamos tuhle corsu mela lita to jak blazen umi to velmi dobre prohnat X14XE protoze tohle je 8V a taha uz odspoda kdezto ten 16V az ve vyssich otackach jak je sobe vlastni 16V motoru (benzinovym)
No jasny jinak zavolame a dame nejakou slezinu

No jasny jinak zavolame a dame nejakou slezinu

-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
berry: hele jeste uvidim podle penez ani nevim kolik mi ta pojistovna da a mam ted jeste nemale vydaje jinde takze 50 000kc neni pro me malo za tu s14se ale jeste v usti je x14xe za 38 000kc coz je prome dostupnejsi uz jsem tam volal ma naka zenska se nato prijit mrknout a mam zi zavolat dneska po 13hod. zda si to vzala ci ne tak uvidim zkusim zda by mi to nezamluvil ze bych se tam dneska rozjel mrknout nebo zitra vse je o stesti a otom kolik mi uhradi pojistovna za ten muj srot starej a hlavne bych chtel cernou barvu kvuli kombinaci barevne jak bych to chtel sladit a ta stribrna se mi az tak nelibi ikdyz ma el. okna navic 

-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
No pojištovne kdyz to nedaji na total tak bych jim řekl, že to nechci opravit v servisu, ale řešit to rozpočtem oni udělají podle stavu rozpočet co by stáa oprava a pojištovna by to měla proplatitstyxxy píše:berry: jo to beru svezeni v tdijinak 16e nechci zas velke povinne a doma se nato budou tvarit ze se jim zabiju takze asi to co ma bloud v nejhorsim teda minimalne 1.2 16v nechci uplne stejne linej motor jáko mam ted
vaneon: no nak me to nepustilo jdu do nove corsy a asi i novy nick treba bude snim vic stesti takze upgraduju styxxyho na lookasshihi a treba bude stesticka vice
newman: vim ze zadny dvere je zalezitost 10taců a to nepocitam lak a preskleni okna + vymena sterace atd.... zadni celo mam promackle dovnitr daval jsme foto i podlahu mam lehce zvlnitou... a nepochopil jsme coses mi snazil vysvetlit co ze mam ric pojistovne?

-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
jj jasne uvidim a budu informovat zatim jeste neprislo ani tuk a je to dneska 8den od nahlaseni takze podle toho co ceska rika maj nato jeste 2dny
jinak jsem se rozhodl pro motor x12xe jelikoz jsme uz zjistil ze je silnejsi nez 1.4 8v (x14sz) takze do nej jdu kvuli uspore a pojistce
kdybyste nekdo na nakou peknou narazily hodte mi link do sz diky

-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: