česká má v reklame do 5ti dnu vyplaceni to co ti nereknou ze to je 5 dnu od ukonceni jejich šetření,z rozpočtu ti samozrejme strhnou cca 20%,a kolik ti dají nebo pošlou to ti nikdo předem neřekne
Objednam vam autodoplnky na vašeho miláčka z DE,nově nakupuji i na e-bay,možnost nákupu i použitého zboží, kontaktujte pomoci s.z.
toik-q: no tak pritelkini budu mit vzdycky radeji nez auto ale zalezi jak se ten den ztravi nekdy tak spatne ze bych si koupil druhou corsu abych uz vubc neme lcas a nevedel co driv... teda vedel makat na corsach
havli: jo jo rikal jsem si ze dalsi coza bude uz jen na paradu a jako kasicka tak snad se podari jinak timto bych rad oslovil vsechny cleny z prahy co vlasni jakykoliv vuz znacky opel zda by se semnou a kamosem nechteli schazet chteli sme utuzit par priznivcu teto znacky vozu k obcasnym srazum tak kdyby nekdo chtel staci ric doufam ze clenove CC jako je mikro,bloud,atd... stema se da pocitat
tak jsem dneska koukal na svou starou corsicku a zacina se mit opek k svetu nevim zda se mi podari ulovit fotky jelikoz uz proste neni moje aleme slovo vam snad staci