pdk: zdravicko pane bylo by dobry me poslat foto a napsat priblizne co by si na to chtel udelat abych to tady mohl nejak vyvoslit a zeptat se co by se s tim dalo delat ale nic neslibuju
@ŁŁ cim namazat tesnici gumu okolo dveri aby ted v zime neprimrzaly zkousel sem to teflonovym olejem ve spreji je to sice lepsi ale porad to neni idealni
Já také startuji docela v pohodě, více méně na první pokus s troškou přemlouvání, ale ze začátku je vždy tuhé servo a špatně se řadí.
Dneska jsem zjistil, že rádio tu zimu asi nepřežilo. Hází mi chybu 30000 A3, takže jsem si ho vzal domu na zahřátí. Ani nevím kdy mi končí záruka, asi teď někdy, jestli už není pozdě.
Zdravím... dveře mi taky přimrzaj ale vždycky jsem to otevřel...a co se týče baterky tak úplně v poho, nastartuju na poprvý, akorát jde ztuha řazení... ale co mě nejvíc se** jsou ty zamrzlý okna a navíc zevnitř to bych to rozkopal, ještě když chvátám...
jj zamrzly okna zevnitr je pekna prekerka to znam no dneska sem taky v poho otevrel ale jak tu bylo -22 tak to slo obtizneji auto asi zustalo zafuneny a vysrazela se tam vlhkost ted uz se snazim pred dojezdem domu mit chvilku pootevrene okynko a zatim se dari zbavit toho zamrzani skel zevnitr
uvazuji o prodeji svych koles s pneu ARTEC MF 6x14 ET33 4x100 + pneu pirelli P6 jete pul sezony foto viz viewtopic.php?t=1189 , kolik bych si za ne cca mohl rict?