No zatim to jde dobře kámoš mi pomůže a uděláme frankensteina použijem moji hlavu a tak a dáme to na 16tkovej blok NZ atd. uvidíme jak to bude jezdit snad bude v blízký době ještě sraz do 14 dnů bych mohl snad už vyjet
TO Pívas: Ještě se chci zeptat napadlo mě sice je to drahý řešení ale kdyby byla chudá směs co kdyby se na přívod paliva koupil Reuglátor tlaku paliva ? to by mohlo pomoct prakticky kdyby to hnalo víc benzínu a taky by to asi víc papinkalo ale hlavně by to asi i jelo
regulator je od slova regulovat - omezovat... kdyz to omezis, nepotlaci to vic benzinu..
u calibry se tohle resi dvema variantama pripadne kombinaci - vezmes vstriky ze silnejsi verze a das je tam, druha varianta je ze sezenes silnejsi benzinove cerpadlo..
No u 8 ventilů reguluje na 0.75 baru a u 16 ventilů je silnější čerpadlo a tam je regulátor nastavenej na 3 bary.Takže "možná" by to možná šlo ale není to podle mě řešení
No dneska by měl psát ten kámoš co mi dělá na autě pokud to výjde zítra už budu pojízdnej tak by bylo fain zase nějakej sraz dlouho jsem nebyl hurikám přijede