To me taky napadlo, takovy stylovy Nejdriv to chce ten odskok a potom varit. Ja bych to nevaril, ale ty vrata mi hnijou u sterace a u konce strisky, je to videt na fotce. Tak kdyz by se delala oprava, tak se to rovnou zavari. Kolik to muze tak stat ta oprava rzi a zavareni a lak? Cloveka na odskok bych mel.
Tak mi ted pri projizdce skoro upad zadni tlumic, drzel jenom na uchytech. Jsem si rikal, ze auto ma najednou nejakej hlubsi projev, tak zastavim a. Tak mam ted malou Corvette a tlumic spi v kufru
Petre jak daval Svoby tu fotku tak je to paradni zavaris ten vrsek a nathnes lanko a udela se odskok ktery tedy muze byt mech. nebo el. jinak to je mi lito s tim vyfukem dyztak reklamece na AZ-vyfuky Praha kde ho delali komplet nekde mas urcite uctenku jinak proc ty kola nove ty se daji opravit v poho a halvne na oxidaci staci komplet prelestit
Tlumic se urval za sponou, v tom ohybu, Podle me je to tim jak se neustale viklal, tak uz je to svareny a daly se kratsi silentbloky. Ted uz se skoro nehne, coz je parada.
Ohledne ty oxidace mate nekdo zarucenej napad jak se toho zbavit?
Fotky udelam zejtra.
Berry: Co znamena tohle? Motor: nejaka uprava od Steimetze v D - uz jsem tak koupil. Viz club cars.