Změna podsvícení>Palubovka,topení,budíky ,TID
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: Změna podsvícení>Palubovka,topení,budíky ,TID
Budete si asi myslet že jsem hloupej,ale fakt nevím co to znamená před a po facelitu.

- mmiikkii
- Kontaktovat uživatele:
to Peak
zdravim ta, ocenujem tvoju pracu na podsviteni, mam to spravene podla tvojho prveho navrhu cez stabilizator, ale uz to pomaly odchadza, tak sa chystam na to DPS, chcem ta len poprosim ci by sa nedalo upravit ten obrazok co mas a stranke, myslim ten nakres DPS s rozmermi, som s toho mierne mimo
dakujem
zdravim ta, ocenujem tvoju pracu na podsviteni, mam to spravene podla tvojho prveho navrhu cez stabilizator, ale uz to pomaly odchadza, tak sa chystam na to DPS, chcem ta len poprosim ci by sa nedalo upravit ten obrazok co mas a stranke, myslim ten nakres DPS s rozmermi, som s toho mierne mimo

dakujem
-
čau, tak to jsem z toho jelenmmiikkii píše:to Peak
dakujem

Z toho co jsem zatím přčet, tak jsem pochopil, že diody taky můžou přestat svítit

Já si vždycky myslel, že tam stačí jen naletovat odpory a je to, nebo ne??

-
-
Jo a ještě jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemá náhodou tendle typ. Píšou že to ma 5W. Mam Corsu před faceliftem, tak by mě zajimalo, jestli bych něco přečet, kdybych je tam dal.
Jo, a nevíte jestli někde seženu v modrý barvě ty MICRO ? nějak se mi je nedaří najít
Jo, a nevíte jestli někde seženu v modrý barvě ty MICRO ? nějak se mi je nedaří najít

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
neuvidíš skoro nic.. jen Ti to lehce změní barvu... pokud chceš aby Ti ti svítilo pořádně udělej to jako kluci - dej dopozadí vysokosvítivé diody, návod jak nato najdeš v tomto tématu..
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
Jo, diky, já si to myslel, ale bylo by to snazší, jen vyměnit a hotovo.No jo, ale když chce člověk něco extra, musí pro to něco udělat.Velbloud píše:neuvidíš skoro nic.. jen Ti to lehce změní barvu... pokud chceš aby Ti ti svítilo pořádně udělej to jako kluci - dej dopozadí vysokosvítivé diody, návod jak nato najdeš v tomto tématu..

- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
ja som si daval tieto a bolo to naDCJ píše:Jo a ještě jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemá náhodou tendle typ. Píšou že to ma 5W. Mam Corsu před faceliftem, tak by mě zajimalo, jestli bych něco přečet, kdybych je tam dal.

Mici - Corsa B 1,2 16V
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
-
A daval jsi tam jen odpory, nebo i ten stabilizátor?? Futr mi nějak není jasný na co je ten stabilizátor vůbec dobrej. Dyť by stačily jen diody a odpory, ne?Maro píše:Čau, takhle jsem si to udělal já, sice tohle je fotka když jsem to začínal dělat, ale nevadí, ted už mi to svítí všechno tak jak má.
Nejsem nějakej extra odborník, tak se radši ptám

Jo a nevite někdo jak to udělat, aby se palubovka rozsvítila plynule?? (myslým přidat tam nějakej kondenzátor, apod)
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
-