Změna podsvícení>Palubovka,topení,budíky ,TID

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas

Odpovědět
Peak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peak »

Přesně tak, jenom ty 2 a pak to jde... vytahuj to jakoby k sobě a nahoru, protože vzadu je ještě taková "packa", za kterou to drží v tom zadním bodě. A pak taky kabel, za kterej ti to možná drží a jde to těžko.. ale je dost dlouhej, tak se toho neboj :)
Corsa Sport 1.5TD
cechino1

Re: Změna podsvícení>Palubovka,topení,budíky ,TID

Příspěvek od cechino1 »

Budete si asi myslet že jsem hloupej,ale fakt nevím co to znamená před a po facelitu. :oops: :(
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

před faceliftem byly jiné nárazníky a po taky taky tachometry, mech a el náhon atd... před face byl myslím do 93- 96 a po 97-2000
I German Style !
mmiikkii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmiikkii »

to Peak

zdravim ta, ocenujem tvoju pracu na podsviteni, mam to spravene podla tvojho prveho navrhu cez stabilizator, ale uz to pomaly odchadza, tak sa chystam na to DPS, chcem ta len poprosim ci by sa nedalo upravit ten obrazok co mas a stranke, myslim ten nakres DPS s rozmermi, som s toho mierne mimo :)

dakujem
DCJ

Příspěvek od DCJ »

mmiikkii píše:to Peak

zdravim ta, ocenujem tvoju pracu na podsviteni, mam to spravene podla tvojho prveho navrhu cez stabilizator, ale uz to pomaly odchadza, tak sa chystam na to DPS, chcem ta len poprosim ci by sa nedalo upravit ten obrazok co mas a stranke, myslim ten nakres DPS s rozmermi, som s toho mierne mimo :)

dakujem
čau, tak to jsem z toho jelen :shock:
Z toho co jsem zatím přčet, tak jsem pochopil, že diody taky můžou přestat svítit :?: A na co je ten stabilizátor??
Já si vždycky myslel, že tam stačí jen naletovat odpory a je to, nebo ne?? :?:
jurki99

Příspěvek od jurki99 »

ja som robil plosak presne podla navodu od peaka a je to fajn a aj to funguje :D len som zvedavy ako to bude svietit uz nahodene.zatial sa mi podarilo vybrat len vyduchy tak narychlo co som skusal,dalej sa mi nic nepodarilo. a toto vsetko za hodinu. ale v utorok to snad s kamosm/servisakom nahodime
DCJ

Příspěvek od DCJ »

Jo a ještě jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemá náhodou tendle typ. Píšou že to ma 5W. Mam Corsu před faceliftem, tak by mě zajimalo, jestli bych něco přečet, kdybych je tam dal.

Jo, a nevíte jestli někde seženu v modrý barvě ty MICRO ? nějak se mi je nedaří najít :?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

neuvidíš skoro nic.. jen Ti to lehce změní barvu... pokud chceš aby Ti ti svítilo pořádně udělej to jako kluci - dej dopozadí vysokosvítivé diody, návod jak nato najdeš v tomto tématu..
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
DCJ

Příspěvek od DCJ »

Velbloud píše:neuvidíš skoro nic.. jen Ti to lehce změní barvu... pokud chceš aby Ti ti svítilo pořádně udělej to jako kluci - dej dopozadí vysokosvítivé diody, návod jak nato najdeš v tomto tématu..
Jo, diky, já si to myslel, ale bylo by to snazší, jen vyměnit a hotovo.No jo, ale když chce člověk něco extra, musí pro to něco udělat. :wink:
ba_djjour
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ba_djjour »

DCJ píše:Jo a ještě jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemá náhodou tendle typ. Píšou že to ma 5W. Mam Corsu před faceliftem, tak by mě zajimalo, jestli bych něco přečet, kdybych je tam dal.

Jo, a nevíte jestli někde seženu v modrý barvě ty MICRO ? nějak se mi je nedaří najít :?
ja som si daval tieto a bolo to na hovno a slabe, nic to nesvieti, na obale nebolo napisane kolko maju W, ale urcite len 1,2 a to je malo. 5W by mali byt ok, alebo tie viacdiodove
Mici - Corsa B 1,2 16V
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Čau, takhle jsem si to udělal já, sice tohle je fotka když jsem to začínal dělat, ale nevadí, ted už mi to svítí všechno tak jak má.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
DCJ

Příspěvek od DCJ »

Maro píše:Čau, takhle jsem si to udělal já, sice tohle je fotka když jsem to začínal dělat, ale nevadí, ted už mi to svítí všechno tak jak má.
A daval jsi tam jen odpory, nebo i ten stabilizátor?? Futr mi nějak není jasný na co je ten stabilizátor vůbec dobrej. Dyť by stačily jen diody a odpory, ne?
Nejsem nějakej extra odborník, tak se radši ptám :oops:
Jo a nevite někdo jak to udělat, aby se palubovka rozsvítila plynule?? (myslým přidat tam nějakej kondenzátor, apod)
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

Nejlepší je to dávat po čtyřech diodách sériově, bez odporu, ty vetšinou brzo odcházej...
I German Style !
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Je to nejlepší jak říká svoby, odpory jsou tam nahouby, musíš pak vyvést na každou diodu zvlášt káblíky a na ten stísněnej prostor to není moc dobré. A žádnej stabilizátor jsem tam nedával, myslím že zbytečné.
DCJ

Příspěvek od DCJ »

Maro píše:Je to nejlepší jak říká svoby, odpory jsou tam nahouby, musíš pak vyvést na každou diodu zvlášt káblíky a na ten stísněnej prostor to není moc dobré. A žádnej stabilizátor jsem tam nedával, myslím že zbytečné.
Diky, to jsem chtěl slyšet. :P
Odpovědět