Nová policejní auta...

všechny OT, a podobný povídačky... co s Corsou mají společného jen pisatele.

Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci

Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Taky nechápu proč to Honzis bere osobně,v tomto topicu se řeší nový vzhled policejních aut a ne policajti. :roll:
Řadový benga s tim nemají nic společnýho,to je práce MV. A dost zprasená,páč ted ty auta vypadaj opravdu jeko plynaři :lol: Pěkný desing polepu který budí zároven respekt > moje foto o pár příspěvků výše :arrow:
(Tuším že je to foto z Australie)
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

Klucííí, já to přeci neberu osobně, mě se nová auta líbí, ale nelíbí se mi některé reakce v tomto topicu:-), tot vše. Vztahovat to, že děláme hovno, ale že máme nový auta mi vadííí :lol: . Policie se mění, staří komančové odcházejí...chce to jen dostat zpět důvěru veřejnosti, ale tu získáme jen tím, že nás začnete chápat :)
Corsa 1.5D nejlepší kára:-D
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

Havli píše:Taky nechápu proč to Honzis bere osobně,v tomto topicu se řeší nový vzhled policejních aut a ne policajti. :roll:
Řadový benga s tim nemají nic společnýho,to je práce MV. A dost zprasená,páč ted ty auta vypadaj opravdu jeko plynaři :lol: Pěkný desing polepu který budí zároven respekt > moje foto o pár příspěvků výše :arrow:
(Tuším že je to foto z Australie)
Jenom si přečti pořádně tento topic a auta se tu řeší méně než to, že děláme hovno a jsme trotlové, tak čti pozorněji :D
harry-ventil
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od harry-ventil »

To by jim taky slušelo :smich:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

HonzisL> To máš těžký,jezdim 20 let a za tu dobu už jsem pár trotlů od vás potkal. Ale jak už jsem psal,taky jsem potkal dost dobrejch poldů. Je to jako v každý profesi, najdeš tam blbce i dobrý chlapy :wink:
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

Je to tak...máš pravdu:-)
brody
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brody »

Kdyz se vratim k tem autum, tak me osobne se nove policejni vozy libi :-) Porad lepsi, nez bile se zelenym pruhem. Lepsi, nez britska, nebo nemecka policie. Najdou se samozrejme i lepsi, ale me se tohle proste libi...
Corsa C 1.8 16V GSi
Obrázek
harry-ventil
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od harry-ventil »

Já měl ještě nedávno celkem respekt z této barevné kombinace. Akorát nevim jestli to bylo tou barvou nebo tím kdo v tom seděl :D
neprdik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neprdik »

Dával jsem to už do vtípků, ale když vidim tohle téma, musim to dát i sem. Co se týče našich příslušníků, bohužel se mi ty dobrý nějak vyhybaj, zatim mám jen negativní zkušenosti a myslim si, že páni policajti by měli být víc lidský a myslet normálně a né se ze své funkce nad nás povyšovat, to by pro začátek stačilo :-) sorry, jestli se to někoho dotkne, ale je to můj názor :D
Tohle je pro mě osobně naprosto povedená reklama, na tigra fóru se psalo, že je prej chtěj cajti za to nějak soudit, no comment!
Minulost Zelená Corsička :-)
Přítomnost Modrá Tigřička :-)
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Podle vyhlášky to tak bejt nesmí. Barevné provedení vozu nesmí být snadno zaměnitelné s vozy ozbrojených sborů :wink: Teda aspon to takhle bylo ve starý vyhlášce.
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

Havli: jj, je to tak i v nové vyhlášce...

Jinak, abych se vrátil k té lidské stránce policistů, tak by to bylo opravdu hezké, ale řeknu Vám jedno a byl bych rád, abyste se nad tím zamysleli...
Vše, čím se řídíme a za co dáváme pokuty je zakotveno v zákoně...to zaprvé..a zadruhé, představte si případ, kdy zastavíme krásnou tuning Corsu, naprosto v perfektním stavu, ale podle zákona technicky nezpůsobilá..., pokocháme se a řekneme, je to pěkný, nashledanou. Corsa odjede, za ní následně přijede inspekce policie a zeptá se nás, proč sme to auto nechali jet:-) A hnedle jsem o část platu lehčí....v tom lepším případě...
Takže..lidskost ANO, ale zase s rozumem...., nemůžeme porušovat zákony, když podle nich máme postupovat..
neprdik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neprdik »

HonzisL: To já s tebou naprosto souhlasim, pokud někdo udělá přestupek, kterej je v rozporu se zákonem, pak má být od tebe porestán. Napíšu sem jeden příklad za všechny: V listopadu mi vykradli garáž, škoda asi tak za 60 tis, hodinu čekám na policajta, ten přifrčí, už hned nasranej, co si to jako vymýšlim. Zaparkuje svojí fábku před garáží a nechá jí vrčet, udává mi rozkazy typu, tak to otevři (tyká mi, naprosto neprofesionální), najednou přijedou sousedi a chtějí zaparkovat, já mu říkám, můžete prosím Vás odjet kousek stranou s vašim autem, odpověď zněla, tak si snad chvilku počkaj ne :D a zůstane tam stát uprostřed cesty a chudáci sousedi čekájí, až to ten, pro mě naprostej vypatlanec, sepíše, a když pak na služebně říkám druhýmu kolegovi, jestli ten pán je takovej přijemnej vždycky nebo jestli jen na mě, obdržim kyselej ksicht i od toho druhýho a nedělám si iluze, že po těch mějch věcech někdo pátral. Promiň, ale bude mi fakt dlouho trvat, než mě přesvědčíte o tom, že jste fakt profesionálové. Bohužel těhle zkušeností mám víc.
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

Rozumím, ale zase je škoda nás dávat všechny do jednoho pytle...:-)
každopádně tyto golegy odsuzuju...
neprdik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neprdik »

Máš pravdu a zase s tebou budu souhlasit, strašně rád bych už natrefil na někoho "normálního" jinak si myslim, že jste všichni v dost nelehký situaci a vždycky za kamaráda bejt nemůžeš, to je jasný. Bohužel to vnímání společnosti máte už takový :( jinak u toho policajta, co se fakt nechoval slušně mě dost mrzí, že jsem si nevzal číslo a nepolsal nějakou stížnost.
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

Jj, to je jediná možnost jak proti tomu bojovat:-)
Odpovědět