styxyy upgrade:Corsa 1.6 16v GSi

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

tak u smluvy je vypsano co je na aute spatny a co ne ale treba je psano ze reznou jen zdani dvere a ne ze reznou dvere ridice a cely lem je schnily a taky ze baterije je k.o. a ted ta spojka
NoX

Příspěvek od NoX »

jenze spojka neni skryta vada, spojka je provozni zavada..

http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=Qw7FtqKC& jinak tady mas spojku za 3400,-

jinak kvuli tem lemum a korozi cele kastle mimo to co ti napsal do smlouvy ze je spatny bys mohl zadat slevu z kupni ceny, pripadne odstoupeni od kupni smlouvy :-))
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

no odstoupit a kdyz uz jsme do toho investoval? jo a diky za ten odkaz na tu spojkovou sadu ale tam je jen to 80kw gsi ja mam to 78kw
Esplit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Esplit »

Si ze me delas prdel!!Ja a svine??
Do toho auta te nekdo nenutil,kupoval si ho ze sviho rozhodnuti a to jsi prijel se svim kamaradem,vubec ses na to auto nepodival,jen ses stim projel,pak dal si uvedom jak to auto je stary a kolik to melo majitelu a taky,ze tam byla menena kastle a nikdo nevi koilik to ma najeto,tak stou svini opatrne.
Esplit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Esplit »

Jo a k ty spojce ta se da repasovat,lamela se da prelepit a koupit jen novy lozisko.Prelepeni stoji do 500Kc
NoX

Příspěvek od NoX »

v pripade za mas 78kw tak mas na vyber tyhle dve spojky.. je tam rozdil v tom jestli je soucasti baleni nejakej dil, neprelozim to...

http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=rZQYKnC4& tahle je i za 2500,-

a druha

http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=GU1eTl6ErQFl& nejlevneji za 3 tisice.. jinak pokud se ti vysralo lozisko, tka pravdepodobne udelalo drazky na pritlacnym taliri a muezs ho menit taky :-)

ohledne stavu by se spravne mel podepisovat protokol o tech. stavu vozidla, kde prodavajici rekne co je za vady a kupujici napise ze je se stavem seznamen a ze si to prohlidl blabla, nacez se to stvrdi podpisama.. pokud si prodejce do smlouvy nenapsal co vsecko je spatne, tak kazdou takovou vec muze kupujici potencionalne "reklamovat" - ale ne vsecko, provozni zavady se nepocitaji, treba ze prasknou manzety na poloosach.

nicmene komplet shnila kastle by se do smlouvy psat mela :-)) ale ted uz asi prd vyresis, protoze se muzete max hadat, ale niceho nedocilite
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Jestli Lukas vydrzi a neproda to a dodela to az do konce tak z toho opravdu bude krasna corsice :)
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
wilcza
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od wilcza »

styxx..hele moc se tady neohanej svinema mel sis to auto prohlidnout...tady tohle me hodne vytaci :roll:

esplit..nic si z toho nedelej taky sem prodaval nedavno a borec mi volal za tyden ze mu prdly rozvody :roll:
Kalda
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Kalda »

njn ... vidim že práva mame na hovno, ae su rad že su zas zpátky v Česku :lol: :lol:
Corsa D 1.4 16V Cosmo
Corsa B 1.6 16V GSi
Adiss
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adiss »

s tim prohlídnutím auta maj asi kluci pravdu.. radši si to auto prolezu 100x ja sem si sebou vzal 5 kamošů.. jeden koukal na motor druhej na introš ja po venku a co kde mněnil.. atd atd.. našli sme pár děr.. u zadních lemů a pod spolujezdcovou sedačkou to bylo vyvařovaný.. jinak na rv. 94 nic shnilýho a když sem tukl ty svodidla.. tak sem poznal že shnílá corsa není.. udržela náraz v 50Km ... hold 2x měř jednou řež... a spojku taky poznáš jestli zabírá dole nebo nahoře.. :idea:
Opel Corsa 1.5TD JOY
Obrázek
Obrázek
andre.fuchs

Příspěvek od andre.fuchs »

Taky si myslim že neni na místě nadávat na předchozího majitele... za ty prachy se neni čemu divit...
corsa B,corsa D, vw passat 3c
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

esplit: jo ja vemu zpet to slovo omlouvam se ale ty musi priznat ze co se tyce akumulatoru otom si vedet musel a ja to asi nepoznam pri prohlidce kdyz to nastartuje dovezu to domu a za dva dni mi klekne!!! stima penezma za ty penize mas pravdu musim stim pocitat taky jsme pocital ze tam budu muset hodne veci menit!! taky jsem si rikal dokud to jede jsou to mouchy a vse se udela ale ted mi to jen stoji... spojku ti nezzlivam se udela ale zes rikal ze je tam meneny gufero a pritom to tam tudy chcije jak nevim co a sam si mi rekl do telefonu ze nevis jak to stim je a moc dobre si vedel ze ho tam musis porad dolyvat tak to od tebe nebylo hezky!! a zatajil si mi to... i ten zadni lem kdyz si rikal ze jsou tam delany brzdy tak kdyz si sundal kolo tu diru v podbehu si videl!!!!!!!!!!!! a taky mi to nerekl!!!!!!!!!!! takze zas netvrd zes o nicem nevedel!!!!!!!!!!!!
berry: jo vim zas musim uznat zecorsa vypada az na hodne ruznych chyb dobre a pujde udelat jen to chce hodne financi dit i ten lak se tam malinko loupe
andre.fuchs

Příspěvek od andre.fuchs »

Tak to máš pravdu,proto když většinou kupuju auto tak stáhnu cenu co to jde,tohle dělá každej že něco zatají,s tim člověk musí počítat... Já třeba do passata narval 40 ale mam ho teď v top stavu...
corsa B,corsa D, vw passat 3c
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

neco sitm vsim udelam a cenu mi prodavajici stahnul to se ho musim zastat jen asi bych do toho za ty penize beztak nesel kdyz si vezmu co vsecko je treba udelat a starou corsu sem kupoval jeste o par tisicovek levneji a investice aby byla v dobrym stavu se pohybuje kolem 5tis. a nic vic
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

takhle se mi corsicka vyhriva.. no ona ted vlasne ani vic nezvlada :(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Odpovědět