Příprava 5.celorepublikového sraz CC - pro organizátory

co nikdo nemá vidět a pro rychlejší rozhodování bez soukromých zpráv ;-)
Odpovědět
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Mno altánek, lavice a stoly, to je myslím bomba a pokud se ti podařej i na letošní sraz, tak by to bylo super...

Co se jídla a pití týče, tak to je právě ono... u pití jsou to suroviny co nepije každej (kofola a pivo)... sice pípa je vymoženost ale myslím, že docela zbytečná.. daleko lepší by bylo kdybychom na klub dotáhli třebas pár bas obyč. sodovky a dvě, tři basy koly a vyjde to levněji..

.. co se prasete týče, tak si stojím za svým... musí hopořád někdo hlídat a vemte si jak se dělá dlouho.. to pro někoho bude sraz zase jen o pečení prasete..

Osobně bych opravdu za klub dodal jen altánek, lavice, stoly, centrálu na elektriku v noci a z pití a jídla jen to, co budou konzumovat všichni....
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

ok ... může se dát hlasování ;-)
Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

No já bych se taky přiklonil k tomu vzít u řezníka kusy flákoty a uzeninu na gril,je to pohodlnější :wink:
Pivo bych vzal ,ale 10° Gambrinus,to pijou všici pivaři. a kofola je v pohodě,né :wink:
No dejte hlasovat a uvidíme
vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

s tím vepřem ... pokud se ti točí gril tak stačí jednou za čas mrknout jestli to fajruje a trošku ho potřít olejem ... ale jak chcete braši ;-)
vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

hele mě nejde o to prase ... já na tom nic nevydělám ... jenom chci zase zařídit srázek se vším všudy ...

jestli chceme bazírovat na tom co a jak bude tak na to já fakt nejsem ...
byly ohlasy že už bych se o to měl začít zajímat že už se to blíží a když se do toho pustím tak mám pocit že kdybych to řešil 14 dní před tak by se nic nestalo ...
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Chlape neber to jako útok proti sobě...

jsem moc rád, že se nám staráš o sraz... teď je hlavní zablokovat to letiště a právě to je na Tobě a v tom Ti věříme.

pak dlouho nic a dál se můžeme dohadovat... víš o tom jídle je to právě o tom, že je sice pěkný, že napíšem že budem mít prase, že bude pivo, kofola... ale když to polovina lidí nepije tak nejí tak je to blbý...

osobně sám pivo nepiju, kofola mi nechutná a prase jsem nestih... a mylsím, že jsem v tom nebyl sám... z toho důvodu si myslím, že je daleko lepší jídlo zajistit jinak.. třebas ať si alkohol doveze každej sám a můžem hromadně nakoupit třebas nealko - a to různý ať si každej přijde na svý..
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

ok ... hele to prase se minule prokoučovalo ... nebyly kolem plechy nevalil rožeň atd ... takže pokud letos zase nevypadenetě :-D s přítulkou tak brzo tak se budete ještě tejden oblizovat ;-) ale uvidíme co na to řeknou lidi ...
a pokud řeknou že jo tak u něj budu klidně sedět já !!!
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

v tom případě Tě beru za slovo :lol: :lol: :lol:

vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

jo a ještě chtělo by nějak zařídit možnost dvou a více anket ... ;-)
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

nejdřív uděláme jednu a pak klidně druhou ;o) nebo to rozdělíme do víc témat ...

vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

tak jasně no ... hele ten termín bude asi ten první tejden v červnu po vejplatě ne ? já že bych se dneska stavil za tím typanem abych to zamluvil ...
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

termín bych nechal ať se ještě vyjádřej další admini a moderátoři... (pro širokou veřejnost bych hlasování nedělal)

za sebe předem hlásím, že první týden v červnu budu možná služebně v zahraničí bohužel ;o/

toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

ja bych nechal asi spsi ten druhej datum :lol: beru 15tyho :lol: a taky uz budou mit lidi spis volno po zkouskovym zacatek prazdnin atd :twisted: jinak k pivku se urcite hlasim sem za stejne s havlim gambace desinu :twisted: jinak k tomu praseti :roll: ja bych ho rad uskutecnil pokud bude vse ok a zacneme trebas uz rano tak se muze behem odpoledne postupne odrezavat az do vecere :pivko: tak bych v tom nevidel problem a jinyk ze by si dovezl kazdy co chce :wink:
vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

první parametr kterej jsme vždycky zohledňovali byly prašule - aby měli učastníci za co přijet => čili data po 15. v jakýmkoliv měcíci

Druhej - aby byl teplo - červen až září/říjen

třetí - aby co nejvíc lidí přijelo - vyloučení července a srpna z výběru ...

čili první sraz mi vychází na tyto data 19.-21.6.2009

a druhej (poprázdninovej) 18.-20.9.2009 nebo 16.-18.10.2009 (ale to už asi bude kosa ...

jak to vidíte vi ? ;-)
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

vaneon: vidim to uplne stejne :twisted:
Odpovědět