Úchycení nárazníku
-
- Člen Corsa Clubu
Úchycení nárazníku
Jak je ta kulata dirka k uchyceni narazniku na sroub s lemem, tak se to protrhlo a sroub tam nemuze drzet, takze naraznik je trochu spadlej a je tam mezera. Resil nekdo tenhle problem? Napsal jsem to nic moc, ale snad to pochopite. Ted je to horsi nez na fotce.
ex Blitz C'Mon B
ex Bimmer E46 Coupe
now Cinquecento 0,9T
ex Bimmer E46 Coupe
now Cinquecento 0,9T
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
mno chápu tě a neporadím... mám ten samej problém.. a potřeboval bych nějak líp uchytit nárazník, protože mám cca centimetr mezeru... ale zatím jsem na nic nepřišel, takže budu taky vděčnej za radu ..
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
... prostě ať dělám co dělám, tak mi nějak nejde dopasovat tak jak bych si představoval... hlavně mě štvou ty lemy, protože mám z lemů vyrvaný šroubky...ale to bych chtěl za rok (letos už na to nejsou peníze) vyřešit tímto:
dark.. asi jsem tě ponejprv blbě pochopil.. tak jak popisuješ, jsme to měl řešený u starýho nárazníku.. byl podnejtovanej hliníkovým plechem kterej držel oka...
dark.. asi jsem tě ponejprv blbě pochopil.. tak jak popisuješ, jsme to měl řešený u starýho nárazníku.. byl podnejtovanej hliníkovým plechem kterej držel oka...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
tam ani nejde o ty lemy... ale spíš o to řešení... ten kdo vymyslel ty plastový bazmekty by zasloužil gilotinu....
potřebuju nějak líp uchytit nárazník (natažení na ty dva postranní šrouby je prostě málo.. chybí přichycení někde na rohu nárazníku aby se pořádně napasoval.. nějak to musím ještě domyslet..
potřebuju nějak líp uchytit nárazník (natažení na ty dva postranní šrouby je prostě málo.. chybí přichycení někde na rohu nárazníku aby se pořádně napasoval.. nějak to musím ještě domyslet..
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
me se to stalo ale u tuningovího narazíku,tak sem tam dal sroubek s matkou a dvě gumoví podložky mezi který jsem dal ten nárazník drží to ale neni to bůh ví co
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
- drahy
- Kontaktovat uživatele: