Příprava 5.celorepublikového sraz CC - pro organizátory

co nikdo nemá vidět a pro rychlejší rozhodování bez soukromých zpráv ;-)
Odpovědět
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

vaneon: mno byla by to pecka kdyby se to povedlo :twisted:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

jinak nevim jak budem resit uchovani stejku, klobas atd v tom vedru myslim ti co pojedou uz v patek :roll: precijen neni nad doma nalozene masiko 2dny predem :twisted:
to myslim jako navic jinak stejne hlasuju proc cunaka :lol:
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

mno upřímě bych to viděl příjezd v sobotu.. a být tam do neděle.. protože celý víkend je fakt náročný a raději budu od soboty do neděle než jenom pátek sobota...

a navíc, ať se nadřou i ostatní se stánkem a stavěním věcí atd, ne? ;o)))
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

No jestli pojede Tox,Arčí s Mikim a podobná svoloč v pátek ,tak dovalim i já :lol: :lol:
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

mno jestli pojedete všichni už v pátek, tak přijedu taky v páte... ale asi do sobotního večera.. ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Bude hezky,ne kosa jak minule :lol: V pátek bych stejně dorazil až pozdě odpoledne,teda aspon doufám že nebudou výluky a z práce se utrhnu. Ale co jsem sondoval,tak víkendy jsou volný.navíc se budu zaučovat,tak se můžu na víkend vypařit a ten další to vrátím a budu na kolejích smrdět přes víkend,no :wink:
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

JAK S TÍM PLACENÍM TEDY??

Mám tam napsat: 100 Kč/osoba klubáci a 150 Kč/osoba ostatní? (doprovodná osoba by platila to samé co "klubák/neklubák")

;o))

toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

s tim placenim yb to mel asi nejak rozlousknout vana nemam tuchy na kolik to vyjde :roll:
jinak ja se hlasim dobrovolne od patku do nedele :lol: tesim se na to az vypadnu a hodim si relax a naky staveni ci neco to je to nejmensi :D je pravda ze to bude o necem jinem kdyz bude teplo :twisted:
vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

no cena se bude odvíjet podle toho co a jak na sraze bude ...
cena za plac bude nejspíš zase 3000
soudek piva kolem 1000
jestli bude čuník tak to taky bude něco stát ...
jestli dohodnu s forďákama tu připojku tak to něco taky koštne...

já bych dal 200 a 150 ... snížit se to dá vždycky ne ? musíme to zase brát že ani nevíme kolik přijede lidu ...
Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Od dubna nastupuju k dost bohatý firmě. Až se tam otukám zkusím nějakej sponzoring ošéfovat. Ale co jsem koukal,frčí tam bowl,kola a kanoe. Tunig nic. To sem zvědavej ,s kým si tam pokecám.
Bowl mě neba,cyklisty nesnášim a na lodi bliju :lol: :lol:
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

pánové admini a moderátoři,

tak jaké mám dát tedy vstupné?? Vane, nějaký návrh, či jak jsem psal já?

btw. a co s dotazama typu:
DarkReaper píše:Jak to bude s lidmi co se chteji jenom na par hodin prijet podivat, spolecny fotky, pokec, spanilka a domu? Myslim vstupny jestli je stejny atd
můj názor, děláme si všichni sraz pro sebe.. tak je jedno jeslti tam někdo přijede na půl dne, den či dva.. prostě nějak musíme zaplatit letiště.. a navíc jednomu řekneme že se na hoďku neplatí a pak nám přijedou všichni jen "na hoďku"... :? takže bych odvětil, že vstupné je financování letiště a bez toho by se sraz prostě nemohl konat.. proto se vybírá.. proto platí všichni... co vy na to?

toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

bloude k tem dotazum: plne s tebou souhlasim nechal bych jednotne vstupne at uz tam nekdo dorazi na hodku ci na celej den, minule to taky slo bez problemu ikdyz nekdo prijel jen na skok... neni to zase nejaka zavratna castka :roll:
vetsi problem vidim ne v case ale v castce za jidlo zapoctene ve vstupnem... najdou se prave lidi co tam prijedou jen na skok a budou se ohanet tim ze prijeli jen na chvilku tak ze treba zaplati vstup ale ze nezustanou ani na jidlo atd...
takze by bylo mozna dobre uvest neco v tom stylu ze cena vstupneho je pevna a ze toto zahrnuje vstup na letiste a obcerstveni...
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Já by jsem to nechal jako minulí rok. Vstupné si bylo 150,- (tenhle rok může být jiné). Vstupné jsem vybíral bez rozdílu. Je to i motivace aby tam zůstali déle než třeba 3h :idea: Nějak to zaplatit musíme a kdo na to nemá, tak ať nejezdí. Avizujeme to dost předem, tak snad se nějaká ta stovka na vstup ušetří, né :?:

BTW: MV letos stojí 600,- :roll: (nikoho nezajímá jestl tam přijedeš na 12h či 3 dny) a jídlo s pitím si tam budeme muset kupovat za své. Myslím si že my máme super cenu na to že jsem neziskovka a bez sponzorů.... Děláme to pro ostatní a né aby jsme na tom vydělali...
Corsa C 1.2i
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Bohužel česká mentalita.Proč platit za něco, co nevyužiju :roll:
Jak píše Suby,to at raději seděj doma na prdeli.
Já tam jedu proto abych vás zase viděl a né kvůli praseti a kofole :lol: :lol:
Dalo by se to udělat jako na dvě vstupenky,tzn jedna za kilo (např.) a druhá s konzumačkou za dvě kila :wink:
Ale to je jako jet na sraz k Fordům nebo Toyotám>tenhle sraz je náš a jde o to ho zafinancovat :!:
No nevim,tak za kilo se podívej a mazej do řiti.(já to nějak nechápu) :wink:
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Havli musím ti oponovat. 2 vstupenky :?: Nápad dobrý, ale už vidím jak každý dovalí svůj chleba z máslem a vezme si tu za 100,- To by asi nebylo dobré, pak by jsme to prase žrali jen my...
Corsa C 1.2i
Odpovědět