PORADNA - co je povolené a co ne, aneb náhled POLICIE:-)

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas

Odpovědět
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

NoX>>> Mě vyjde cca na 24 000,- :roll: Takže by jsem ho nerad zbořil...
Corsa C 1.2i
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

danny: pokud fungují tak, jak mají, nevidím problém, nejsme automechanici, abychom poznali, jaká světla tam mají neo nemají být:-
Corsa 1.5D nejlepší kára:-D
vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

co duplexy a náhled policie ?
Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
danny
Člen Corsa Clubu

RL - DRL

Příspěvek od danny »

HonzisL: Děkuji za odpověď na minulou otázku a zde je další. A zase světla! Můžu použít tato světla pro denní svícení pokud budou zapojena tak jak mají být. Už se to tady řešílo - nastartuješ - rosvítí, zapneš světla - zhasnou ....atd., pokud svítí denní svícení nesmí svítit nic jiného. Tato světla mají na sklech E4 a DRL, rozměr 104x25x40 mm - můžu je použít nebo ne? Jaké je vlastně označení světel denního svícení RL nebo DRL, setkal jsem se z obojím. Kamarád je má na Renaultu a než je montoval psal na ministersvo jestli je může použít a ti odpověděli, že pokud mají E a DRL tak je vše vpořádku. Několikrá ho stavěli policisté, že jsou ty světla malé a nesplňují požadavky ale to E4 a DRL tam opravdu je!!! :wink: Díky za odpověď danny
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) danny dne 23 úno 2009, 22:23, celkem upraveno 1 x.
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

bude vadit když vepředu budu mít 7x14 165/55 a vzadu 8x14 195/45 (pneu jsou stějně vysoké a všechny nové)
spíš mi jde o ty rozměry pneu
I German Style !
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

svoby co myslis? mas neco z toho zapsane v papirech? :twisted: v tomhle smeru asi bude zalezet na konkretnim pristupu :roll:
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

no jasný no... a ale myslel jesli je to nebude ještě víc srát než kdyby tam bylo 4x195/45
I German Style !
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

vaneon: pokud plní duplexy správně svojí funkci, neohrožují a nevykukují přes obrys vozidla, tak je peo mě vše v pořádku:-)
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

danny. výtažek ze zákona je zde: Denní svítilny můžete použít k svícení, pokud jsou homologovány dle předpisu EHK/OSN č. 87 (označeny homologační značkou E s č. xxxx pod kterým byla homologace uvedena a označením RL). Ale pokud má ministerstvo jiný náhled, berte za bernou minci tento!!

Montáž světel pro denní svícení je uvedena ve vyhlášce na předešlých stránkách:-). Ale zase...pokud fungují tak, jak mají a neoslńují, tak nevidím problém. Kdyby se mi to opravdu nezdálo, tak vás oznámím příslušnému správnímu orgánu s podezřením ze spáchání přestupku, at se s tím poperou:-)
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

Svoby: na stejné nápravě mají mít kola stejný rozměr, dezén a konstrukci:-), to mě zajímá na silnici především, jestli máš kola zapsané nebo ne, to na místě nezjistím. zase..pokud bych měl podezření, tak to nafotím a oznám příslušnému správnímu orgánu:-)
MardaAS

Příspěvek od MardaAS »

Hele dneska jsem měl výstup s jedním příslušníkem, kvůli výfuku. Mám výfuk BOSI, tvar doutník. Neříkám že vypadá jak originál, ale na 5dvéřu to není tak rapidní. Já to s ním koupil a v belgii i u nás na technický s tím nebyl problém. Jak to s tím je? Když budu mít papír od výrobce, že je to origo díl budou problémy.?... Řekl mi, že je to více hlučný a při mé, pro něj překvapivé odpovědi, že auto je nastartované a že nic neslyším... Byl upřímně překvapen :D

Pán policista byl při kontrole sám, rozdrbaný, a neustrojený, kdyby neměl tu bundu s nápisem policie a transportéra vedle sebe tak ani nevím že je to policajt. Hodnosti měl odtrhaný, ani odznak prostě nic. To jsem vyděl poprvé..a doufám že na posledy..
brody
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brody »

Mel bych taky dotaz :-) Nejspis se mi zmeni trvale bydliste, ale jen asi o 3km, porad to bude Praha. Chtel jsem se zeptat, jestli je potreba jit na urad a nechat si zmenit adresu v malem a velkem technicaku? Na adrese, co sem ted, tak budou porad bydlet rodice, takze kdyby me nekdo shanel, tak se dovola :-) jen mi de o to, jestli se mam jit postavit do fronty na urad, nebo jestli to pri silnicni kontrole zas tak nevadi...
Dik.
Corsa C 1.8 16V GSi
Obrázek
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

brody>>> Určitě si tu frontu budeš muset vystát, jestli že měníš trvalé bydliště. Já se budu stěhovat asi o 1km dál a taky mě to čeká (občanka, řidičák, techničák, pojišťovna, banka, nahlásit to v práci a co já vím ještě :roll:
Corsa C 1.2i
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

Souhlasím se Svobym:-)

Jinak...k tomu výfuku nahoře..pokud na technické kontrole nebyl problém, tak je vše o.k. Pokud bys za to měl dostat pokutu je řešení jednoduché:

Policista se má dle interních předpisů zeptat, zda s přestupkem souhlasíš a jsi ochoten zaplatit. Odpověd bude ne...policista sepíše oznámení přestupku a odešle ho na správní úřad, který to bude s tebou dále řešit a pokud je pravda, to co píšeš, dá za pravdu tobě.

K ústrojové kázni policistů...nafotit, podat stížnost...takové kolegy nechceme:-)
RossBoss

Příspěvek od RossBoss »

Koukám že je zde i na odpovědi dopravní policista.Toto oceňuji.Co se mně týče,nemám s dopravními ani jinými policisty absolutně problém i s vozem v sekci Vauxhall.Popravdě snad i díky tomu že mi není 20let a nechovám se nijak výstředně.Flastr jsem platil za celý roky jen jednou a to ještě proto že jsem je střihl a neměli radar.Většinou je to tak že se chtěj podívat a chválím že jdou spíše po opravdových pirátech silnic nez po kravinkách typu koncovka výfuku,spojler,a kde co všechno.První půl rok nebyl den aby mě nestavěli.Teď už ale skoro na mě prdí.I k tomuhle je výstřední vůz dobrej.Kluci si ho zapamatují a je klid :-)
Odpovědět