Termostat, ventilátor, sahara, čidlo teploty
- Hans88
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- toxik-q
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
rekl bych ze je to bezny
pokud tam mas dost vody... jeste bych zkontoloval chladic zdali je zahraty a je otevreny termostat a pousti vodu do velkeho okruhu 

Opel Corsa 1.2i X12SZ
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Kontaktovat uživatele:
ok
Tak jsem muj problem asi vyřešil, napavo motoru jak je agr ventil tak tam byl vyklepany kablik. potom po nastartovani tak se rucicka zacala zvedat. snad to bude ok, diky za rady
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Žába - Opel Corsa B 1.0
- nezdvorak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mám takovej problém s teplotou, když jedu tak max na 3.000 ot - tak teplota pohoda 92-95 st, ale když jsem jel včera po dálnici asi těch 5.000 ot, tak začla teplota lézt až do červeného pole, nemluvě o tom, že v Pražský zácpě to leze taky ke 100, ale to není asi nic zvláštního, sepne větrák a teplota spadne, ale na tý dálnici mi větrák nepomůže .... že by v háji termostat? Nebo je to normální? 

- standa PE
- Kontaktovat uživatele:
- nezdvorak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- nezdvorak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- standa PE
- Kontaktovat uživatele:
a to sa ti ako stale toci ventilator ked si to dl nakratko?mas dobru poistku?skontroloval si aj tuu?medved píše:Ahoj chlapy mam problem hreje se mi voda tak sem zapojil ventylator na primo ale ani to nepomohlo pri jizde do kopce se to stava nejcasteji dneska sem to malem uvaril uz to bylo skoro v cervenym co myslyte ze to bude diky
- standa PE
- Kontaktovat uživatele:
- nezdvorak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Medved:
já mám ten samej motor co ty, mám uplne stejnej problem jako ty, nemusim ani jet do kopce, stačí když mu naložim na víc než 4000 ot po dobu pár minut a vařim. Termostat mám novej, chladič čistej ... Prej to může bejt, buď prdlá hlava, nebo těsnění. Ale to by se ztrácela voda ... Taky jsem z toho nešťastnej ... Kdyžtak dej vědět, jestli s tim nějak pohneš
já mám ten samej motor co ty, mám uplne stejnej problem jako ty, nemusim ani jet do kopce, stačí když mu naložim na víc než 4000 ot po dobu pár minut a vařim. Termostat mám novej, chladič čistej ... Prej to může bejt, buď prdlá hlava, nebo těsnění. Ale to by se ztrácela voda ... Taky jsem z toho nešťastnej ... Kdyžtak dej vědět, jestli s tim nějak pohneš

- standa PE
- Kontaktovat uživatele: