majk.a a to jsem málem přišel o 500 když jsem jel od tebe benga jeli za mnou z chabařovic tak 300metrů odstup a mezi náma ještě jedna corsa, po chvíli mě stply a že prý jsem v přestanově nezastavil na stopce. Mladší poliš to na mě evidentně zkoušel a jeho starší kolega s lehkym úsměvem přihlížel. Po 15 minutách dohadování prý co se mnou, říkám nic zapište si záznam o kontrole a já jedu domu tak ho napsal, řekl že z nich dělám úplný joudy a já mohl pokračovat domu. Jo a na té stopce jsem fakt zastavil.
Tak dneska to je u nás v Ústí nad Labem maso, kvůli těm náckům...
Dva kamárádi už dostali pokutu...jednoho 3x stavěli a 3x ho chtěli pokutovat - za sport. sedačky, pásy, volant, folie, kola že trochu lezou, gumy že je na každé nápravě jiná šíře... takže mu chtěli odtáhnout auto, pak 2000,- na místě a na konec 500 bez bločku...
druhýho ... no si přečtěte sami...
[21:44] Standa: no to po mě chtěl atesty od všeho ... tak na vejfuk nemám, světla maj homologaci a on kouká že maj E a hm to mě nezajímá ... kola, 225 a 195 ?? co to má bejt ? to není schválený ... přečuhujou... říkám mam to v papírech, to mě nezajímá ... no a na povinou vybavu už se ani neptal a takže buďto 5000 nebo řidičák a neříkejte mi že nemáte 5000 u sebe, mi máme taky... no a pak teda za 500 do bločku a když mě uvidí po druhý tak mi nechaj odtáhnout auto
[21:44] Standa: <DIV>a pak no ale naco potřebujete řidičák ? vždit jezdíte jen do školy, to můžete jezdit autobusem vy ho vůbec nepotřebujete ... ty mě tak nasrali no a prej ještě, máte u sebe 5000 ne ? máte na benzín tak určitě máte, říkam no to teda nemám .. a on no ale já mam a kolega taky, říkám a jako co mám dělat ? já nejsem vy ...
njn kluci uniformovany se zase snazej zahojit .... kdyz uz akce tak sevsim vsudy
uz mazec je to ze nas tyhle bezpecnostni akce kvuli lidem kteri si vykladaji historii po svem a jdou jak poslusny ovecky za stadem (pripada me to skoro jako nesvepravnost )... budou stat miliony penez ktere zaplati kdo? mno prece my vsichni
sorry ale na tohle sem vysazenej