Ahoj taky jsem se stim setkal a nakonec to zavinily špatný tlumiče a prasklý pružiny. Ale jestli-že píšeš žes nedávno měnil kola tak je to opravdu asi tou geometrií nebo vyvážením......Spíš bych to typoval na vyvážení.
ba_djjour píše:ješte mne napadlo, že nemám na kolách vymezovací kroužky, je možné že kola hází kvuli tomu
to je nejpravděpodobnější závada,řešil jsem s kamošem něco podobnýho na cliu a stacilo to vymezit par zavitama izolepy a dotažení na krev po menšim projetí cca 20km rychlostí ve které to nejvíc vybrovalo před touto úpravou.další možností je též vadná pneumatika(boule,hřebík,atd)
Mě to taky dělalo cca od 80Km/h ale p překročeí 100se to uklidnilo,zkus ty přední kola prohodit a uvidíš další příčina může být křivej kotouč ale t by jsi slyšel drhnutí.
presne to stejne u mne! zacne to pri 80 a prestane nekde kolem 100. jaky si mel ty konkretni problem a jak si ho vyresil? taky kamarad mi poradil prehodit kola.
ba_djjour píše:presne to stejne u mne! zacne to pri 80 a prestane nekde kolem 100. jaky si mel ty konkretni problem a jak si ho vyresil? taky kamarad mi poradil prehodit kola.
Přehodil jsem kola+vyměnil pneu+poradne ocistil dosedací plochu jak na kole tak i na mistě kde kolo sedí
kola a pneu jsou nove, najezdil jsem na tom jen 200km, zadna spina, tak asi jen dat prevazit. a kdyby bylo koleso tulke, je to viditelne okem? protoze vsechyn 4 kola jsem koukal a z venku je limec rovny na vsech
hele kdyz to u naky rychlosti zacne a u naky skonci tak je to vyvazeni spatny a z vlastni skusenosti vetsinou spatne vyvazeny kola se projevujou kolem 80-90 nejvic a dela to jen v urcitim rozsahu rychlosti
takze se zbytecne neptejte a nechte si pravazit kola