Konečně jsem se dostal k tomu, abych se podělil s mým zážitkem při opravě mojí Corsy C GSi 1,8. Jednalo se o karosářskou opravu po menším šťouchanci na

Takže bacha na AdopCar – Ostrava – Svinov.
Radim GSi
AdopCar, a.s. – Opavská 348, Ostrava-Svinov
reklamace
Odesláno po 8.12.2008 10:30
Dobrý den.
Dne 26.11.2008 jsem přivezl na opravu do Adop Caru Corsu C 1.8, SPZ…….
Jednalo se o vytáhnutí pravého zadního blatníku a výměnu mlhovky. Při přebíraní vozidla jsem však zjistil že s ním bylo bezdůvodně ježděno (vice přiložený a potvrzený zápis). Nenapadá mě důvod proč při karosářské opravě je nutné projetí auta, rozdíl při předání a převzetí vozidla byl 28km! Na základě této zkušenosti jsem s využitím Vašich služeb velice nespokojen a žádám návrh řešení tohoto problému. Normálně bych na místě žádal slevu z opravy, ale klíče od vozila mi byly předány až po převzetí vozidla, kdy jsem provedl jeho kontrolu.
S pozdravem Radim …..
Odesláno čt 11.12.2008 11:39
( předchozí zpráva ) +
Dobrý den.
Stále se mi nedostalo Vaší odpovědi na email zaslaný 8.12.2008.
…..
Doručeno pá 12.12.2008 11:05
Vážený pane,
prověřil jsem Vaši stížnost na bezdůvodnou jízdu Vaším vozidlem Corsa C 1.8, RZ ……, která měla být provedena v době opravy Vašeho auta v délce 28 km.
K žádné takové jízdě zcela jednoznačně nedošlo a rozdíl stavu v najetých kilometrech na tachometru Vašeho auta před opravou a po opravě vzniknul chybou v psaní našeho pracovníka při opisování stavu tachometru do zakázky.
S pozdravem
Ing. Jan Vařeka
předseda představenstva
Odesláno 15.12. 2008, 18:50
Dobrý den.
V tomto případě Vaše prověření bylo nedostačující. Připouštím že by se Váš zaměstnanec mohl splést v čísle, ale je absurdní že ve dvou a zrovna směrem nahoru, pokud ovšem není nesvéprávný. Navíc při předání vozidla jsme stav km kontrolovali vizuálně spolu a tento stav si samozřejmě zapsal i já. Navíc použití auta bylo zjevné i jinak, ale to nejsem schopen prokázat, když Vám ani nestačí kopie zápisu o převzetí a předání vozidla s podpisem a razítkem kompetentní osoby a uvedení závad, který jsem přiložil k původnímu emailu.
Nevím jestli si snad myslíte že je normální, že zákazníci servisu fungují jako bezplatná půjčovna automobilů?! Nebo mi snad chcete tímto namluvit že si vymýšlím? V této věci mi jde o princip, protože je jasné, že částka při finančním vyrovnání, nebo protislužbou není pro mě nikterak závratná.
Ale zarazilo mě, že na místo (minimálně) omluvy, zákazníkovi začnete tvrdit že je stejný debil jako Váš zaměstnanec a neumí poznat čísla a opsat si stav km svého vozu.
…..