Tak vas zdravim po delsi dobe auto momentalne stanguje pac cekam na technickou v cervnu a pak zamracim kapotu a budu lakovat.Tak aspon kolecka ktere cekaji...
Tak tady mate moji bouranici dnes sme dodelavali celo a lakovali provizorne predni naraznik a konecne mam vymenenou sondu lambdu.Aktualni stav hodim co nevidet.
Ahoj soni, chcem sa opytat, ake problemy ti robila lambda sonda? svietila ti kontrolka? mne teraz stupla spotreba, auto se casto dusi a mam prerusovanu akceleraciu, a davnejsie mi povedal technik ze lambda dosluhuje. Mal si podobne problemy?
Djjour:Mel sem ji po bouracce celou ohlou takze bylo jasne ze je mrtva.Po bouracce mi stoupla spotreba,svitila kontrolka(ne porad),auto bylo hrozne line.Pak sem byl na diagnosce tam mi potvrdily ze lambda vubec nemeri.Ted uz je vymenena a jede zas jak drak.
Soni: jo já jsem ted taky nedávno boural sice trochu míň než ty ale taky předek:-( docela mě překvapuje že co vidim tak ty přední blatníky docela držej.....já jsem na nich neměl ani škrábaneček.......
Dnes sme udelali komplet brzdy a spravili rucku takze auti uz je komplet pripravene na technickou.Jedna fotecka z kamosove garaze ktera na prvni pohled vypada otresne (bylo pred uklidem!) ale zas tam najdete snad vse pro veskere opravy auta.