Serva, pocujtee chcem sa spytat pri vyssich otackach mi dymi z vyfuku a riadne cierny dym, bol som aj na pocitaci, ale nie pri opakoch a nezistili nic, neviete co stym moze byt?? ccital som ze ked je problem s katalyzatorom alebo podoben mala by blikat kontrolka alebo za chodu auta svietit, mne nic take nerobi, neviem co stym.
Dikes
ten tvoj diesel kat na 100% nema a ako si na to prisiel ze ti to moc dymi?vsak diesel trocha dymiet moze..........ale mozu to byt aj vadny vstrekovac
Skoda 120LS781.136(46KW)r.v.06/82,SC-058AP-(ex) Opel Corsa B 1.0 12VX10XE(40KW)r.v.06/98-TWEN,SC-747BJ-(ex) Opel Corsa D 1.4 16VA14XER(74KW)r.v.01/11-Red Magma/Black Zaphire
Právěže diesel zase tak moc nesmí dýmit..jestli dýmí a jde to vidět tak je tam něco v prd*li. Proč myslíš že když se čipujou diesely tak se ladí tak aby nedýmily skoro. když dýmí tak je blbě načipovanej. Kdyžtak zítra písnu zase.
diesel pokud je to TDčko tak jak turbo sepne tak zadymi to kazdopadne.protoze se nestaci spalit nafta.jak dymi moc tak to muze byt i vaha vzduchu(zelezi jaky typ motoru)
normalne na silnicich u vsech naftaku je videt, ze kdyz ridic najednou slapne na plyn, tak z vyfuku vyleti vetsi ci mensi, v zavislosti na roku auta/motoru, oblak cernyho dymu, videl sem to u fordu, opelu, volkswagenu, vseho jako asi kazdej...
taky bych rekl, ze u dyzlu je to normalni pokud neni 1km jizdy 1kg sazi, je neco spatne Kdyz se spalne na plyn, tak za sebou nechas kourovou clonu at chces nebo nehces
Jestli ten dým je černej a vidíš ho furt.. jako dýmit to muže, ale jen do určité hranice... a jestli je to moc.. tak ti to papa nejšpíš víc nafty než by mělo.
no ked povytacam riadne motor, tak dymi
kamarat vravel ze bud katalyzator, alebo ze nastavit motor, ale to sa asi da iba u opla, neviete co by to stalo