svoby: C2 jsou dle mého gusta už out. Má je na autě každej týpek co staví rádoby cult style. Mám z porsche 924 - jsou ještě plnější, díry mnohem menší a kolem díry mají takovou drážku. Mám je včetně originál hliníkových pukliček. Takže by bylo vyleštěný opravdu celý kolo
suby: nebyl jsem si tím uplně jistej ale opravdu jí sluší
Dopořučení na mé kamarády: www.lestimekola.cz
Nejen leštění ale také chromování a zlacení
Natažený gumy bych dal na showcara. Ale ne na auto na denní ježdění. Prostě tomu nevěřím a myslím, že to není příliš bezpečné. Ja pravdou že jsem v mých teen letech Ačka jezdil a vždy v poho. Nedokázal bych si ale odpustit kdyby se manželkce něco stalo...
v době kdy jsme jezdili 14" tak bylo na 8" také 195/45 ale policie zde v ČB je prostě banda závistivců tak to prostě neprošlo. Během 2 dnů jsem doslat flastr celkem za téměř 3litry
Takže jsem se nasral a dal tam kola, který jsou zapadlý a nepřesahujou obrys a gumy, který nejsou natažený...
Kdyby policie ČR chápala, že to auto je mnohem jistější a že opravdu není možné zabít chodce, tak bych dal pneu který bude lehce natažený a roztažná část půjde ven z lemů.
Takže včera corsička odpočívala - byl jsem celý den pracovně pryč.
Dnes jsem ale zase o kousek postoupil. Dokončil jsem tlumení a dočistil zbytek věcí. Mám obložený A,B i C sloupky, vrátil jsem stropnici a koberec. Mám téměř hotovej kufr (originál plasty), zadní bočnice a zadní sedačky jsou také z5.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tak jsou to další novinky.
Dnes byla na pořadu dne výroba nového zadního plata. Chtěl jsem něco plně funkčního ale zároveň designovou záležitost. Doufám, že tvar a provedení zaujmou.
Plato je vyrobenou z 20mm MDF.
Ještě se mi podařilo zafrézovat spodní část plata a zasadit tam originál panty a také do přední části originál "šňůrky" který zvedá plato při otevření kufrových dveří.
Takže vše stejně funkční jako origo