Koukal sjem do knizky jak na to na vymenu zadku a je to ok, ale rpedek mi vrta hlavou, uz to tady kluci psali,a le stejne nej je to videt v praxi, je ok, protoze pruziny mas zvlast s tlumicema
berry> jsou to 4 srouby, co na tom chces zkurvit? 2 srouby dole na tehlici, 2 nahore u ulozeni...a tlumic i s pruzkou mas venku...nasadis stahovaky na pruziny, utahujes a utahujes, az bude pruzina dost volna tak odsroubujes matku co drzi horni ulozeni...bacha at ti nevyskoci pruzina pokud ji budes mit malo utazenou, jinakk ti pekne nafackuje. vyndas pruzinu, a novou das v opacnem poradi, nezapomen dat spravne vsechny komponenty horniho ulozeni, tak jak byli
skell> nebude, ja piseme tady fsude corsa nema nastavitelny odklon, takze bud zvetsit diru na tlumici nebo ty excentricky srouby...koukal jsem a stojej cca 1500, jen nevim jestli 1 nebo 2...ale ja na tom jezdim uz 2 roky a cepy jsem menil jednou, ale stejne uz byli vylagrovany, meli najeto 180tis. tedka jsem je po 30 kontroloval a vse je v poradku...odklony mam 16stupnu na kazdem kole...sjizdeji se vic vnitrni hrany gum, ale neni to extremni, cca 1,5mm vic nez na kraji
takze to neni tak hrozny ne? ty srouby by se mi fakt nevyplatily, kdyz budu mit pruziny za 1600,-. auto stejne budu mit tak dva roky a gumy mam novy, takze to bude chvili trvat ne?!! jinak diky
Jinak o vikendu jsem koukal an zadni pruziny teda zdaji se mi byt kratsi nez by mely byt , ale toje ted jedno chtel jsem se zeptat na jejich vymenu protoze nevim jak je tam odmontovat