Změna podsvícení>Palubovka,topení,budíky ,TID

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas

Odpovědět
Adiss
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adiss »

asi bych to promáz.... :idea:
Opel Corsa 1.5TD JOY
Obrázek
Obrázek
mmiikkii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmiikkii »

hmmm,

reagujem neskoro, ale predsa...

podla mna ma zapojenie so stabilizatorom zmysel, nakolko ako ste pisali diody su citlive na prepetie, dost lahko sa moze stat ze ak sa z neakeho dovodu do nich dostane viac ako ma tak odidu...

stabilizator zarucuje (podla typ) stale napatie 10V pre diody, ak pocitam na jednu vetvu 3led po 3,3V je to tak akurat, ja to mam takto a je to v pohode, problem je len s tym ze som si to robil bez plosaku, teda este podla prveho navodu a sem tam to blika, ppod zly kontakt, mam takto spravene neony vpredu pod nohami , jeden pod platom v kufry a ece asi pojdu aj pod predne sedacky :D
Scarynka
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scarynka »

asi jsem blbec, ale dneska jsem měnila podsvícení budíků a TID na růžovo normálně za sérii, ale když otočim klíčkem tak jen bliknou a zhasnou, nevíte v čem může být chyba?
dolomit

Vymena ruciciek resp. ich podsvietenie vie nekto poradit?

Příspěvek od dolomit »

Zdravim vas vsetkych som tu novy rad by som sa vas spytal vidim ze ste tu dost zbehli v problematike menenia osvetlenia palubovky tak sa vas pytam skusal niekto menit rucicky ukazovatelov palub. pristrojov alebo skusal rucicky podsvedcovat?ak ano rad by som vedel ake rucicky pouzil resp z akeho auomobilu pasovali a ci bolo nutne robit neake upravy pokial ano by som vas poprosil o naeaky strucny navod.Pri osvetleni ruciciek mam taky isty dotaz ak by mal niekto skusenosti prosim vas o radu alebo navod.(popripade kde ste zohanali rucicky z daneho auta)
Diky moc

EDIT: Dotaz přesunut. Používej fci HLEDAT. Viz. pravidla. Suby

Tady máš něco k těm ručičkám: Otáčkoměr>Výměna budíků s ot.,přídavný otáčkoměr atd.
hotdog_svk

typ

Příspěvek od hotdog_svk »

ta micro dioda to je typ T2 alebo T5, ci to je jedno?
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Mam dotaz.
Dneska jsem rozebral středový panel a chtěl jsem vyndat anténu od rádia protože mam ulomený koncový kolík. Nemohl jsem se na ten kabel pořádně dostat, tak se ptám kudy vede a kde končí?
Jinak jsem vyndal 4 žárovičky (mikro) a objevil jsem tam ještě jednu za ovládáním na klimatizaci, ta taky nešla ven - přístup na h*vno.
Miluji techniky od Opela, poč to montujou tak debilně...
Corsa C 1.2i
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Scarynka: bliklo to proto, že si neměla na těch diodách připájené odpory. Diody dostaly 12V+ místo 3,6V
Matezzz
Kontaktovat uživatele:

Podsvětlení vyřešeno

Příspěvek od Matezzz »

Tak....změna podsvětlení provedena. Kdyžtak hoďte oko na viewtopic.php?t=3771 Pouze bohužel nesvítí tlačítko zapínání mlhovky, ale na tom se pracuje. Nebo spíše....má svítit modročerveně ale ze záhadného důvodu nesvítí...Ale dlouho to tak nebude
Nitro-BK

Žárovky v palubní desce

Příspěvek od Nitro-BK »

Ahoj, můžete mi někdo poradit jaké mají patice žárovky v palubní desce a v podsvícení hodin a datumu. U corsy B. Díky moc

EDIT: Příspěvek přesunut. Používej fci "HLEDAT".Suby
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Podívej se na první stránku...
Corsa C 1.2i
Reelman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reelman »

Tiler:je to moc pěkný podsvícení. Taky by sem ho chtěl ale bojim se toho ze jak se v tom zacnu hrabat tak tam něco tutově po**ru. Nwm přesně jaky žarovky tam mam dat aby se to nehadalo a hlavně aby to nevyhořelo.

EDIT: Havli: Čus hele ty asi neviš co to bylo za typ těch žarovek. Ja pravě taky neumim letovat diody tak bych potřeboval něco snažšího. Myslíš že by to šlo na mojí corsu. R.v.95. Dik
slouceny dva prispevky by tox
Opel Corsa r.v.95, 1,2 8V, 33kW, MAX.:150 km/h. Prostě nadupaná kára jak sviň!! (smich)
Reelman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reelman »

Potřeboval bych něco osvětlit. Corsa pred faceliftem je ta co nema otackomer? Nebo otackomer nemusi mit i novejsi corsy? Napr.: r.v.96. Chtěl bych si koupit vsechny ty diody co sou na zacatku a zmenit podsviceni budiku na modrou. A jeste jedno bych potřeboval vědět. U regulace tepleho a studeneho vzduchu, proste cely ten panel nema svitit nebo ma? diky za odpovedi. Čuss!!
Opel Corsa r.v.95, 1,2 8V, 33kW, MAX.:150 km/h. Prostě nadupaná kára jak sviň!! (smich)
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

r.v. na to nema vliv zalezelo na vybave :wink: myslim tim zdali ma ci nema otackomer :idea:
jinak k romu r.v. 96 tezko rict ja mam mechnicky tzn predface a styxxy mel elektronicky tzn poface
a jestli myslis stredovy panel tak ten by svitit mel :idea:
Reelman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reelman »

toxik-q: No to je prave to co mi nejde do hlavy. Takze na roku vyroby teda nezalezi? Ja mam r.v.95, mam el.stahovani oken ale zase nemam otackomer. A ten panel mi nesviti. A kdyz sem to rozebral tak v tom knofliku na zapinani vyh. oken tak ta kontrolka taky nesviti. Tak ja teda uz nwm. Je možny že mam před FCL?
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

jo zalezi :wink: tusim ze 96/97 byl prelomovej rok...
myslel sem to tak ze to nepoznas podle toho zdali ma koza otackomer ci nema :wink:
jinak staci procitat forum :wink:
jinak r.v. 95 bude predface... co sem koukal i dle narazniku co mas :wink:
Odpovědět