Takže moja Corsička sa narodila kdesi v Španielsku odtiaľ si toho pravdepodobne precestovala lebo bola dovezená zo Švajčiarska a nakoniec sa na Slovensku dostala do rúk mne. Ide model GSi čiže všetko čo k nemu patrí: športové sedačky, stabilizátory na nápravách ako aj spojlery a motor C16XE. Práve motory boli slabinou GSi ani nie tak výkonovo ako v spoľahlivosti a naozaj musím povedať už som si odskákal všeličo. Chválabohu sa mi všetko darí riešiť tzv. operatívne takže auto je stále pojazdné a už na druhý deň sa opäť teším kedy ju opäť môžem prebehnúť

. Aktuálny stav km - 128 000, Za svoj život dve rany - predošlí majiteľ ešte kdesi v Švajčiarsku ju pekne šuchol o zvodidlá. Za druhú už môžem ja keď som bol posledný v reťazovej nehode vtedy si to odniesla kapota, chladiče a svetlá.
Stále na nej makám a snažím sa ju vylepšovať a opravovať. Na radu by malo prísť momentálne zadné plato, a trošku zveľadiť motorový priestor ďalej späťáky M3, mračítka, nové repro a pod. Neskôr by som sa potešil športové podvozku, nejakému výfuku a trošku sa pohrať aj s výkonom v rámci možností.
Zopár fotiek a popis:
http://www.corsaclub.sk/members/details.aspx?id=121