Reelman>> Corsa B 1.2
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- Reelman
- Kontaktovat uživatele:
Reelman>> Corsa B 1.2
Typ: Opel Corsa B, r.v. 95, 1,2 8V
Upravy: Potahy, sportovní volant, interiérové neony modré,podsvícení budíku modré, řadička, strikani doplňků bíle, koncovka výfuku.
Hudba: Radio Sony CDX gt 232 X-plod, Zadni repra Sony X-plod max. 180W, přední repra jen SENCOR 40W, Subwoofer opět jen SENCOR 400W.
Do budoucna:Nová kola už konečně, černé fólie na zadní skla, postupné úpravy motoru a exteriéru. [/b]
Upravy: Potahy, sportovní volant, interiérové neony modré,podsvícení budíku modré, řadička, strikani doplňků bíle, koncovka výfuku.
Hudba: Radio Sony CDX gt 232 X-plod, Zadni repra Sony X-plod max. 180W, přední repra jen SENCOR 40W, Subwoofer opět jen SENCOR 400W.
Do budoucna:Nová kola už konečně, černé fólie na zadní skla, postupné úpravy motoru a exteriéru. [/b]
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Reelman dne 22 zář 2010, 21:46, celkem upraveno 3 x.
Opel Corsa r.v.95, 1,2 8V, 33kW, MAX.:150 km/h. Prostě nadupaná kára jak sviň!! (smich)
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím ;o) vítej mezi náma...
z čehopak máš ty anatomický sedáky?
z čehopak máš ty anatomický sedáky?
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
proč kluci máte tendenci tam dávat tyhle neonky za 50,-Kč lepidlem jen zničíš palubku a je to stejně k prdu,corsička je pěkná radio sony v autohifi to není extra třída ale je hezké ten nápi x-plod dobré na efekt na druhou stranu zbytečně láká zloděje,volant tam chceš dávat jakej?na potahy se vyprdni raději ušetři tady na těch prkotinách a kup si kola protože platí otřepané "kola dělají auto"
Objednam vam autodoplnky na vašeho miláčka z DE,nově nakupuji i na e-bay,možnost nákupu i použitého zboží, kontaktujte pomoci s.z.
- Reelman
- Kontaktovat uživatele:
Díky za přijetí "Velbloud". Neřeknu ti asi z čeho sou páč tady v tom oboru sem lajk. mara A4: Nevim jak u tebe, ale ty neonky me staly 500,- a na to jak jsou maly tak osvecujou celkem dost takze si nemuzu stezovat. A kola si tam chci taky dat jenze to bych potreboval nejakou praci abych na to mel finance.
Opel Corsa r.v.95, 1,2 8V, 33kW, MAX.:150 km/h. Prostě nadupaná kára jak sviň!! (smich)
-
ty kráso 500,-
nevim kolik tohle stoji v německu po tomhle zboží nekoukám ale když se chceš zdokonalit v informacich jak máš v podpisu tak to ber jako radu- neonky ti auto nezrychlej ani se po něm lidí neotočí.
to stou prací(omezení financema)chápu já to dělám tak že místo věcí ktere jsou k ničemu si vyhlednu něco pořádneho -šetřím a pak to koupím třeba kola na tohle leto jsem kupoval v listopadu minuleho roku protože po sezoně jsou ty ceny jinde
tohle co ti píšu je moje vlastní zkušenost která mě taky stála dost peněz ktere jsem vlastně vyhodil za blbosti mrkni se tu na auta ostatních členů a zkus se insiprovat -myslím že NO.1 je clean styl kluku jako jsou svoby,velbloud,toxic (těm na ktere jsem zapomel se omlouvam)

to stou prací(omezení financema)chápu já to dělám tak že místo věcí ktere jsou k ničemu si vyhlednu něco pořádneho -šetřím a pak to koupím třeba kola na tohle leto jsem kupoval v listopadu minuleho roku protože po sezoně jsou ty ceny jinde
tohle co ti píšu je moje vlastní zkušenost která mě taky stála dost peněz ktere jsem vlastně vyhodil za blbosti mrkni se tu na auta ostatních členů a zkus se insiprovat -myslím že NO.1 je clean styl kluku jako jsou svoby,velbloud,toxic (těm na ktere jsem zapomel se omlouvam)
Naposledy upravil(a) mara A4 dne 17 kvě 2009, 11:09, celkem upraveno 1 x.
Objednam vam autodoplnky na vašeho miláčka z DE,nově nakupuji i na e-bay,možnost nákupu i použitého zboží, kontaktujte pomoci s.z.
- dj-si
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
přidám svoji zkušenost, tyto neony opravdu ze startu svítí solidně, ale po pár měsících jdou k čertu! pokud můžu poradit o neonech tak se koukni na www.ok-neony.cz stojí pár korun a je to nesrovnatelně lepší, jak ohledně životnosti tak i svítivosti!
jinak s kozou ti přeju hodně štestí
jinak s kozou ti přeju hodně štestí

- Reelman
- Kontaktovat uživatele:
Pomoooooc!!
Čaues všichni Corsáci a Corsačky. Potřeboval bych s něčím poradit. Jelikož sem antitalent na rozebírání
tak bych potřeboval poradit, jak bych mohl vindat mřížky topení. Zkoušel jsem to nejméně 100x ale bezúspěšně. Kdyby jste byli tak hodní a poradili byl bych Vám vděčný. Předem díky. ČUS!!
presunuto do profilu ve clenech by tox

presunuto do profilu ve clenech by tox
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
musis ji sklopit smerem dolu,aby ti nahore mezi mrizkou vznikla skvira,strcis tam sroubovak,cvakne to a mrizka pujde vic vyklopit,no a pak to pomalu vycvaknes z kazdy strany,z tech otacecich cudliku.
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- Reelman
- Kontaktovat uživatele:
RE: Pomooooc!!
Díky moc lidi. Ste fajn. Hned zejtra to vyzkousim
. Moc jste mi pomohli. Ještě jednou díky. Čaues. 

- Reelman
- Kontaktovat uživatele:
- Reelman
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem si dneska z nudy hral a nastrikal si neco malo s pristrojovky. Jeste chci udelat kliky dveri a nejaky malickosti. Jen tak decentně aby to nebylo jak pěst na oko. Jinak soráč za kvalitu
- Reelman
- Kontaktovat uživatele:
Ve změnách jsem pokročil
Čauves kamarádi, tak jsem se zase po dlouhé době přihlásil, nebyl čas tak se omlouvám. Mezi tim co jsem tu nebyl tak jsem trošku pozměnil toho mího miláčka čtyřkoliho
. No posuďte podle fotek. Ještě jsem měl kola ale po čase mě omrzela:-( tak jsem dal znovu plechy a budu dávat příští rok nová. Ani jsem je nestačil vyfotit ale všechno přijde časem
.

- Larkin