Výborný, chválim. (Myslim, že by stálo za to nahradit starý dobrý logo ba_djjourovo výtvorama - nebo o tom aspoň podiskutovat).
Samozřejmě pochvala patří i Hossakovi, Dubovi, Lukkasovi... zkrátka všem, co se o to pokusili a jen do toho nerejpali, jako my ostatní.
Čaues lidi. Dneska sem si jen tak zkousel predelat logo corsy B tusim. Sem si s tim trochu pohral a vyšlo mi tohle co ted vidite . Tak mrkněte a uvidite. Čuss
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Corsa r.v.95, 1,2 8V, 33kW, MAX.:150 km/h. Prostě nadupaná kára jak sviň!! (smich)
Jak říká Tox... tohle bylo aktuální, když jsme dělali novou HP.. ale stále pokud by měl někdo zájem a uměl v Drupalu, tak se hledá někdo, kdo by doplňoval aktuality na HP či to rozšiřoval články...
Jj je mi to jasny ze uz to mate hotovy. Jen sem chtěl ukazat že se nevěnuju jen tý mý káře a dělám i něco užitečnějšího. Jo kdyby ste náhodou chtěli něco ohledně grafiky tak stačí říct. Mám zkušenosti z Adobe Photoshopem vsech verzi, Zoner Calisto ale to jen castecne pac to je nudnej program a dalsi. Dělal sem virtual tuning, i trochu ještě dělám ale už moc ne. Zatim ČUSS!!
Opel Corsa r.v.95, 1,2 8V, 33kW, MAX.:150 km/h. Prostě nadupaná kára jak sviň!! (smich)