Podvozek> tlumiče, pružiny a vše kolem...
- beck
- Kontaktovat uživatele:
ja byh tam hodil kayaby,kyb ultra SR....nejsou to seriovy,jsou lehce tužší(seriovy kyb excell G),ale myslim že neni vhodny ke sniženym pružinám dávat seriovy tlumiče,ktery jsou svym rozptylem tlumeni využitelny na standartni pružiny.....kamos je ted nedavno daval na golfa2 a rozdil docela dost,auto o dost lip sedi a v zatackach dobre reaguje na volant....jiank na corse mam -40 weitec pružiny a k tomu tlumiče z podvozku JOM GT cupline a ten setup mi naprosto na normalni jezdeni vyhovuje,protože tlumiče jsou trdší oproti pružinám ktery jsou sice sniženy ale ne o moc tvrdší než standart....

Tigra 2.0T,A3 1.8T,Skoda 130RS,DKW F7,LR Freelander TD4
Kompletní úpravy vozu-exterier/interier/audio/motor/lak/rámovaní/motorsport
- --blaster--
- Kontaktovat uživatele:
Tlumiče pro GSI ?
Myslím že bych potřeboval asi časem vyměnit... ale jak je to u této řady ?
Jaký koupit ? Když je to od výroby snížený...
Jaký koupit ? Když je to od výroby snížený...
Opel corsa B 1.6 16V GSI (C16XE) ---minulost--- (ale stále ji mám)
--- nyní Nissan Almera N16 ---
- Haniz
- Kontaktovat uživatele:
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
GSI podvozek je dobrej.. hlavně ty pružiny jsou tvrdé že se ani nedají zmáčknout což je super.. a co mi vadí na tom podvozku je, že ty tlumiče moc netlumí... hodně ten
peruje.. sport podvozek je hold sport podvozek no.
Mě ty tlumiče s*rou z jednoho duvodu.. mám v pružinách dorazy a pořad je to málo.. a když někoho naložím dozadu tak škrtám jak svině.

Mě ty tlumiče s*rou z jednoho duvodu.. mám v pružinách dorazy a pořad je to málo.. a když někoho naložím dozadu tak škrtám jak svině.
- --blaster--
- Kontaktovat uživatele:
Mě ten podcozek vyhovuje,jen moc nedrží přes hupy..to nesedí ůplně tak jak by mělo... jen že když jedu třeba pres díry nebo prostě celkově po praze,kostky a tak.. tak je to peklo a přijde mi že ty tlumiče jsou total... celý se to auto klepe,to je děs...
Myslíte že to nebudou normální tlumiče co Corsu ale nějaký jiný ?
Jediný co mi to dělá když zatáčím do prava pod plynem tak mi jedno kolo nějak drhne o karoserii nebo nevim o co to je.. jen když to trochu rvu... do leva nic..
slouceno s jis existujcim topicem, priste prosim nejdriv pouzit funkci hledat a ne hned zakladat nove tema
by tox
Myslíte že to nebudou normální tlumiče co Corsu ale nějaký jiný ?
Jediný co mi to dělá když zatáčím do prava pod plynem tak mi jedno kolo nějak drhne o karoserii nebo nevim o co to je.. jen když to trochu rvu... do leva nic..
slouceno s jis existujcim topicem, priste prosim nejdriv pouzit funkci hledat a ne hned zakladat nove tema

Opel corsa B 1.6 16V GSI (C16XE) ---minulost--- (ale stále ji mám)
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
-
Špatné tlumiče?
Zdravim, již delší dobu při najetí na nerovnost v místech pravého kola to udělá jakési bouchnutí, původně jsem myslel že mam špatnou poloosu, ale po dnešním podrobnějším zkoumání jsem zjstil že to asi bude tlumičema, kalíšek pravého tlumiče současně s otáčením volantem se také drobet otáčí a děláto takové vrzavé zvuky, trošku to dělá i u levého kalíšku, čím tomu vrzání zamezit? Výměnou tlumičů nebo je na to nějaký tip?děkuji
- Haniz
- Kontaktovat uživatele:
- Haniz
- Kontaktovat uživatele:
- Haniz
- Kontaktovat uživatele: