Optika > čiré světla + angel eyes
Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Keil
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si taky poridil angely, nevypadaji spatne a sviti hezky, nicmene mam par nejasnosti
1) Na Angel krouzky tam neni konektor, jen draty co lezou ven.. To je asi dobre, protoze seriove svetla nemaji krouzky
2) Neni tam motorek, tak me napadlo, pouzit ty piny z nej a napichnout je na krouzky.. Samozrejmne je muzu dat paralelne treba k parkovackam, ale pokud by to nejak fungovalo, tak bych to mohl ovladat tim prepinacem.. Jde o to, ze s Angelama standartne jezdit nebudu, to je spise jen na predvadeni
Teoreticky jsou tam tri piny, takze bych tam cekal napajeni, zem a jeste neco (I2C tam snad nebude), ale jestli nekdo vite, tak si necham poradit..
1) Na Angel krouzky tam neni konektor, jen draty co lezou ven.. To je asi dobre, protoze seriove svetla nemaji krouzky
2) Neni tam motorek, tak me napadlo, pouzit ty piny z nej a napichnout je na krouzky.. Samozrejmne je muzu dat paralelne treba k parkovackam, ale pokud by to nejak fungovalo, tak bych to mohl ovladat tim prepinacem.. Jde o to, ze s Angelama standartne jezdit nebudu, to je spise jen na predvadeni
Teoreticky jsou tam tri piny, takze bych tam cekal napajeni, zem a jeste neco (I2C tam snad nebude), ale jestli nekdo vite, tak si necham poradit..
Corsa B 1.0 12V 1998
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Hosák - mě se třebas ti diodový líběj (je pravda, že v noci, když nejsou vidět a svítěj ;o))) ale líběj... nejideálnější by bylo, kdyby ty diody byly schovaný v GSI světlech ;o))
Keil - pecka za těch "pár kaček" se to fakt vyplatí... a jak to z Allegra objednáváš?? psal jsem tam jednomu chlápkovi, ohledně sportovního filtru do airboxu a ani mi neodpověděl.. ;o(
Honz@ - kdybys ty světla nebral od Keila, tak na aukru nějaký jsou.. stačí dát do vyhledávače "Corsa"
Gringo - já mám diody klasicky jak říkáš napojený na parkovačky... a tak bych to dělal i s angelama.. když už je máš, tak bych s nima svítil..
Keil - pecka za těch "pár kaček" se to fakt vyplatí... a jak to z Allegra objednáváš?? psal jsem tam jednomu chlápkovi, ohledně sportovního filtru do airboxu a ani mi neodpověděl.. ;o(
Honz@ - kdybys ty světla nebral od Keila, tak na aukru nějaký jsou.. stačí dát do vyhledávače "Corsa"
Gringo - já mám diody klasicky jak říkáš napojený na parkovačky... a tak bych to dělal i s angelama.. když už je máš, tak bych s nima svítil..
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- Keil
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Gringo_Joe: ja mam ty kruhy taky na parkovacky a bez problemu...
Velbloud: tak na allegru funguje prihlaseni z ceskeho aukra... a kdyz chci komunikovat, tak si text napisi na google prekladaci a prelozim do polstiny... a kdyz odepise, tak zase naopak... kdyz souhlasi se zaslanim do zahranici, lze aukci bezproblemu drazit, pokud ne, je vhodne ho kontaktovat zda by bylo zaslani mozne a pripadne zmeni konfiguraci aukce... takhle to delam ja...
Ceny jsou paradni, ted napr me tam zaujala zadni naprava na cecko z GSI... komplet naprava, brzdice, kotouce... za 3tis v prepoctu, uvazuji o tom... Je kousek od hranic, mam to tak kolem 100km... bych si proto i zajel... http://www.allegro.pl/item835376253_ope ... z_gsi.html
Velbloud: tak na allegru funguje prihlaseni z ceskeho aukra... a kdyz chci komunikovat, tak si text napisi na google prekladaci a prelozim do polstiny... a kdyz odepise, tak zase naopak... kdyz souhlasi se zaslanim do zahranici, lze aukci bezproblemu drazit, pokud ne, je vhodne ho kontaktovat zda by bylo zaslani mozne a pripadne zmeni konfiguraci aukce... takhle to delam ja...
Ceny jsou paradni, ted napr me tam zaujala zadni naprava na cecko z GSI... komplet naprava, brzdice, kotouce... za 3tis v prepoctu, uvazuji o tom... Je kousek od hranic, mam to tak kolem 100km... bych si proto i zajel... http://www.allegro.pl/item835376253_ope ... z_gsi.html
Corsa C 1.2 twinport + CHIP
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- corpi18
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Corpi... čirej překryt seženeš těžko... a nebo tě vyjde stejně jako celý světlo, který na aukru je za 900,-
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
- corpi18
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
jj jde objednat jen jedno.. teď je na aukru nevidím.. ale zkus týden počkat, protože je tam každej měsíc vystavuje za 899,- Kus... což si myslím, že je super cena..
- dj-si
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Keil
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- dj-si
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- dj-si
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
kupovat patice na golfa se mi moc nechce, u nás asi neseženu někde bouračku abych to jen zkusil a nevím jestli to bude pasovat a chtěl bych to na ten origo konektor a ten jen tak asi neseženu
spíše jestli náhodou někdo neboural a dával třeba origo a tohle mu mohl zůstat, nebo jestli někdo neví, jestli se dá tenhle "bazmekt" koupit zvlášť