..když projedeš dírou a tlumič ti i s kusem podběhu téměř prolítne kapotou je myslim vcelku pádnej argument
vlastně na tohle trpěly třebas i Rekordy.. známej takhle jezdil s jedním kolem do A
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Když to říkáš ... viděl sem v anglii celít tyhle nosníky stavěný z trubek origo nosníky tam vůbec nebyli a taky to jezdí a dokonce extrémně
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
no já třeba kvuli tomu nerušil auto..mě se díky takoví díře o který sem nevěděl utrhnula pulka podběhu...ale sem zvědavej jak bude vypadat tvoje áčko...jen tak dál
Opel ASTRA F combi C18NZ 66Kw RAT style-minulost
vw vento vr6-minulost
golf II GTi-minulost
Opel Corsa A C13NZ moje první a jediná..ted golf III GTi do práce
Tak jsem hodil do nového kabátku stěrače který byli schnilí jak svině .. Zejtra jdou na auto .. a maska je v plničí
Jen nwm co nalepím místo toho znaku .. chtělo by to nějakej nalepovací
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Tak když už se to bude vyvařovat dám tam mezi blatník a podběh silikon aby se to nemělo šanci nikem dostat a hotovo
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
a co tam rovnou napasovat plastový podběhy na Áčko?
stejnak si myslim, že až bude vypadat (a mimo jiné jezdit) tak jak má, tak si v zimě stejnak nezajezdí, takže to nebude potřeba
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
POkud bude garáž .. tak nebubde .. i když na zimu bych jí mohl dávat do toužimi do garáže a jednou za měsíc ji přijet protočit
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
Pustil sem se do masky kterou jsem koupil uplně novou protože ta co byla na corse byla rozpraskaná ...
Mám jí už pomalu 3tejdny v plniči a chci na ni upravit znak kterej mi zbyl po julce ..jenže maska je prohnutá a znak rovnej tak sem to rozřízl a zabrousil do roviny...
ted mi jde o to jak to spojit bud pouze kitem(bojím se že by to mohlo rupnout),pájkou(roztavit plast a slepit to ,potom zabrousit a překitovat) a nebo epoxidem ...
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
já si ho udělám .. vzal sem to pájkou .. už to mám zakitovaný ... bude stím dost sraní ale sem zvědav na výsledek
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
footo masky
je to komplet v maatu jak barva tak lak ..
Na znak se mi neptejte asik to rozlámu
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl