Hádej Havli. Motor v háji... chcípá to, dusí se to a nejede to. Oddělal jsem elektron když se se mnou utrhla krajnice (3x bouchlej) a když už jsem tam hodil zimáky, tak jsem hned druhý den píchnul... jo auto je po laku (žádná rez), ale jestli si vzpomínáte jak jsem měl u dveřích spolujezce takouvou rezavou čárku, tak se mi začala dělat už i na druhé straně. Bohužel až teď... To mi dělá ta Coza naschvál...
zdravicko panove mno me tak napadlo ze pokud by se vam nechtelo do pardubek tak muzem nekdy v pozedjsi dobe udelat nejak kompromis v praze docela bych si dal motokary
Zdravím chlapáci, pokud budete mít sraz v pardubkách navymýšlejte si díly z těch mých 2 černých vraků:) mám to do pardubic kousek a přivezu osobně. bohužel už ne corsou:(
ty doklady a motor x14xe je škoda nechat ležet v garáži ujměte se ho někdo
svoby: hele kdo vi co bude, v pulce ledna zacnem planovat a pak se uvidi samozdrejme to budem smerovat na termin kdy by se mohlo dostavit nejvice lidi
pdk: hlavne se neztratit
včera jsem byl na motokárach v Radotíně a málem mi umrzly ruce a to jsem mel rukavice takže jestli tam, tak až se alespon trochu oteplí...už aby bylo jaro