Toxiq : jj taky se me to liby.... Uz aby byl zitrek a bylo to v kre , to bude mazec
@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů
Jj no je to tim ze v praci nemam co delat tak koumu "ptakoviny" jj uz se tesim na celorepublikac a hlavne na lidi tam bude to mazec
@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů
ty jo nemusíš thy jo vypada dobře ten otáčkoměr pak udělej videjko jak to ukazuje sem z toho celej jak to bude vypadat. koukám že máš super nápady nemáš nějakej jak podsvítit ovládání topení atd?
MM Arci vazne kobuk dole vidim ze napady ti nechybaju necham sa od teba inspirovat a dnes som sa pustil do hladania suciastok na ten "lambda cip" neviem sa dockat prvej jazdy s tou upravou. inak nezabudni hodit foto funkcneho digi otackomera
Vita : a ty nemas podsviceny cudliky na topeni atd?? me sviti vsechno (vetrak, nastaveni teploty i nastaveni kam to ma foukat)... Jiank jsem v praci a uz se tesim az odsud vypadnu a namontuju ty budiky a videjko natocim ..... No jinak az dorazej digitali od Viti a podari se m je nabusit do Corsi tak tyhle budiky pa budou nejspis k mani ....
Jo a nevite nekdo jak je zapojenej konektor na budikach u Corsi A?? jsem me o to jestli je tam vytazenej kabel na otackomer?? (je tm jeden kabel kterej v budikach nikam nejde taktreba je to on...) Uvidim dystk to zmerim a bude to jasne....
Jj bys me ulehcil praci skus to prosim nejak rychlejc... v 14h koncim v praci a hned na to chci vlitnout
no a corsu mas uz po faceliftu?? ja tam mam normalne origo zarovicky v tech cudlikach... rozebrat a budou praskle tak je vymen a bude... jinak sviti vsechno co jsem psal + cudlik na mlhovku, svetla, vystrazne blinkry i cudlik na naklapeni svetlometu..... a mrkni na pojistky jestli nemas nejakou KO...
arči díky ti za radu hnedka to jdu proštourat a vomrknuto kde je zrada a dám to do kupy je to stejná taková jakou máš ty ale jestli to je před face nebo po nevím:D
Naposledy upravil(a) víta dne 16 led 2010, 12:47, celkem upraveno 1 x.
PDK : v pohode... vezmu merak a budu meric... Koneckoncu je tam jen jeden nezapojenej tak je to bud a nebo ... Jo jinak ja bych dal asi bile
Pdk : No to je blbe to uz rasi do barvi... Jo jinak vystup na otackomer je na konektoru a je to pin cislo 7, minus je 8 a plus je 4 .... No jinak uz je to namontovane ale jeste se to musi doladit jelikoz od 3000ot uz nejak otackomer zkresluje a lita sem tam o 500ot.. bude to rusenim jelikoz jsem pouzil trosku delsi kabliky od tvarovace.... zitra to zase kuchnu a upravim kondikem a stinenym kablikem pak to zdokumentuju