a dopredu si nedaval gumy na na 45? take sa robia nie samizda aj R14 a vzadu ti to to nesucha vôbec vydel som ze si kupil podvozok stavitelny presne ten ma aj sused na corse to je JOM a ja som kupil W max
noo som nevedel ze taky rozmer neni no uz viem lebo rozmislam ze aj ja kupim take kola lebo mam tam 15 celkom dobre tam vyzeraju no mozno kupim aj ja iba 14 a take siersie
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
to jsi delal cely sam?ja ted ctu ze to dela nejaka firma?
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
ja myslel ze jsi to kupoval,pac to vypada fakt profi,a co ty dva vystupky jak tam jsou,to je delany jak?