Keil: jo to by bylo pekne ale moc pracne... chci to jen vyndat, nahodit novej a pohoda... PDK: kde je prosimte to oznaceni na te prevodovce?? ja tam nasel sice mrte cisel ale nikde F ci Q
@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů
s tim c20ne moc prace neni... vyhodis prevodovku, vyhodis motor co tam mas, das druhej, vrazis prevodovku a natahnes kabely do interieru s ridici jednotkou misto starych... ma najeto neco kolem 156tis... vytazen z kadeta... Zanovni altik (je tam novejsi typ tusim z astry g), spojka pekna, starter, proste vsechno k tomu je a do pardubek neni problem dovest, jezdim tam casto.
aha koukam ze co kus to oznaceni jinde , ja nasel nejake cislo u te hridele co jde od radicky do prevodovky ale chytrej z toho nejsem :
GM 90334 344
287701.11
7274
No ale mechanicky by to pasovat melo ne?? Bloky motoru jsou pece stejny?? Akorat to bude mit jinej prevodovej pomer... A pokud tam byl slabsi motor tak to vadit nebude, spis by mela byt vetsi akcelerace ale mensi maximalka???
@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů
12-16NZ jsou stejný no, táhlo se musí upravovat u toho 2.0 s jinou špajzkou ale na tu 1.6 bys použil původní špajz, takže i původní mechanismus.
ty úpravy co jsem psal platily pro 2.0 jinak to pasuje kus za kus
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
PDK: jj peti kvalt mam tak to snad bude OK ... No tak zavolam tipkovi a koupim motor jen doufam ze nebude z druhe strany republiky.... Jinak ten 2.0 by byl peknej ale tech uprav abych ho tam naladil... To u me neni mozne jelikoz si nemuzu dovolit mit tyden rozebrane auto (musi jezdit do prace) takze to neprichazi v uvahu.. potrebuju ho vyndat nandat a jet coz doufam ten C16NZ splni