Vibrace volantu
- drahy
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
toš takže:
po zimě jsem hodil zpátky liťáky a dopředu jsem si koupil místo starých matadorek
nové BFGoodrich zhruba za litr, no a diskotéka začala.
Protože to třepalo aji při brzdění, tak se nejřív stáhly kotouče. Nepomohlo.
Tak znovu vyvážit, to bylo o 10g blbě. Nepomohlo.
Nové všecky 4 čepy řízení (silentbloky ok) + geometire. Nepomohlo.
Tak pořád přehazuju pneu jak blbý, místo předních jsem dal zimní gumy, pak místo zadních zimní, pak pro jistotu všude zimní
A zatím jsem tada dospěl k tomu názoru, že i ty zadní matadarky půjdou do háje, taky už to jsou muzejní kousky. Nicméně to nové BFGoodrich půjdou asi na reklamaci, protože pořád klepou, protože problém může být jedině v nich. (konkrétně to jsou 13" 165/70, vyrobené v polsku).
Tak až bude čas, půjdu to do teho úžasného servisu pořešit.
po zimě jsem hodil zpátky liťáky a dopředu jsem si koupil místo starých matadorek

Protože to třepalo aji při brzdění, tak se nejřív stáhly kotouče. Nepomohlo.
Tak znovu vyvážit, to bylo o 10g blbě. Nepomohlo.
Nové všecky 4 čepy řízení (silentbloky ok) + geometire. Nepomohlo.
Tak pořád přehazuju pneu jak blbý, místo předních jsem dal zimní gumy, pak místo zadních zimní, pak pro jistotu všude zimní

Tak až bude čas, půjdu to do teho úžasného servisu pořešit.
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
ja som si nakoniev poriadne pozrel obidve predne kolesa a bohuzial prave som mal ohnute - urcite jak som vbehol do jamy (kolesa som mal iba 2 dni)
tak som nahodil rezervu a auto stale mierne trasie pri tych 80kmh, takze sa obavam ze sa mi narusila aj geometria ktoru som mal tiez nanovo robenu s kolesami. jo a pneu ma take vypukliny. hruza!

Mici - Corsa B 1,2 16V
-
- Kontaktovat uživatele:
- dolomit
Tak ja riesim presne taky isty problem najprv to bolo pri rychlostiach okolo 100km/h strasne hadzalo volantom potom sa to upokojilo a teraz zase zacalo robit teda myslim vybrovat pri brzdeni ale to neskutocnym sposobom, ale myslim ze to bude len nevyvazenymi pneu nakolko mi to na zimnych vobec nerobilo ale to uvidim az v zime pretoze letne pneu sa uz neoplati dat vyvazovat koli opotrebeniu tuto sezonu koncia
.Len dufam ze do vtedy nepokazim nieco viac.

-
- Kontaktovat uživatele:
-
Hele chlapy jako co jsem tu četl tak tu píšete všichni správně odpovědi.Ale přijde mi divný ze když dáte nový kola tak ta začne házet jak pitomý.Já si myslím že to bude jak tady bylo hodněkrát psaný že je špatný vyvážení a nebo háji čepy na řízení nebo mate kola s jinnou rostečí a šrouby se vám povolujou.takhle se to stalo kamarádovi co měl favorita koupil si liťáky ze žigula a povolovali se mu šrouby.A to rozteč je rozdíl 2mm.takže na to bych se taky koukl jestli máte správnou rozteč.je to třeba kravina ale víc mě nenapadá..

- Arci
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
skousel jste nekdo menit brzdove desticky??? Me to vzdy pomohlo
, presne jak rikate pri brzdeni kolem cca. 80km/h to hazi s volantem (
poznam podle toho ze jsou KO
vimenim a je to OK)...

@CorsaA1.2i8V@CorsaA1.6i8V@TigraA1.6i16V78kW@TigraTwintopSport1.8i16V92kW@ !!!Diagnostika vozů opel do r. 2013 adaptérem OP-COM!!! , 3D TISK + tvorba 3D objektů