ikajda >> corsa B 1,4 96 5d.v

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

dj-si
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj-si »

mě to dělal jeden borec co tónuje okna a říkal,že sem byl první a poslední člověk komu to dělal :lol: možná narazíš na někoho šikovnějšího :wink:
ŠILENÝCH 60PS >>>CorsaB C14NZ<<<
make some NOISE 132.3 db
Obrázek
ikajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ikajda »

Tak a je to tady! Zejtra mě čeká maturita z praxe. Mam na prd otázky :( Ale snad to bude ok!
dj-si
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dj-si »

tak to přeju ať ti vše dopadne dobře, hodně štěstí :wink:
ŠILENÝCH 60PS >>>CorsaB C14NZ<<<
make some NOISE 132.3 db
Obrázek
ikajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ikajda »

ufff tak to dopadlo dobře. Vytáhl jsem si sice ABS ale dobře to dopadlo.... :D
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

ikajda... podařilo se ti do dát pěkně dohromady ;o)

a musím říct že k tý červený se i bílá kapota docela hodí.. ;o) jinak bych tě rád odradil od tý carbonový folie... bude to vždy vidět, že je to jen folie, být tebou bych to nedělal.... to si jí raději nech už potáhnout Carbonem od Piestria - pokud ji jen potáhne, tak by to nemělo být tak drahý... ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ikajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ikajda »

Velbloud: Jo dík za typ :) ale jak řikám teprve se rozmejšlim a ještě jsem to neviděl na vlastní oči takže uvidim :D jinak ta kapota není bílá ale stříbrná metalíza. Vim že to na tý fotce není vidět ale je to tak :D
ikajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ikajda »

Ahoj chtěl bych vás pozvat 16-17.5 do Hořic (asi 20km od Hradce Králové) kde se jako každý rok jezdí 300zatáček Gustava Havla. Je to soutěž motorek rozdělená od 125 až do neomezenýho obsahu. Nechybí ani veteráni.Soutěž probíhá celý víkend.Trať vede přez město i přes les.Jezdí se po normální komunikaci která se jednou ročně uzavře právě pro tyto ůčely:-) za pár korun se můžete podívat do boxů a projít celou trať což je podle mě super. Jinak současně se závodem probíhá Godhardská pouť takže když pojedete s rodinou tak se nemusíte bát že by se děti nudily:-) více info na: http://www.300zatacek.cz/
ikajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ikajda »

Opět malý příklad jak je corsa super auto: Můj děda si nedávno koupil Mazdu 323 rok výroby 1996 s motorem 1,3 měl jí jako auto na ježdění když je sucho atd.... :D jako druhý auto měl Lada samara :D jelikož se Samara už komplet vysrala koupil si podle mý rady jako druhý auto Opel Corsa 1996 1,0 12V Po měsící ježdění se role vyměnily a ted už nechce sednout do jinýho auta než do právě do Corsy! Nemůže si jí vynachválit a Mazda ted jezdí po poli,na nákupy atd....... :)
ikajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ikajda »

Tak koukám že to tady pěkně zanedbávám :-) No Corsa se pro mě za tu dobu co jí mám cca 2 roky stala takovou srdeční záležitostí čím víc jezdím tak zjišťuju jaký jsem si pořídíl fajn auto. Pracuju ted v jednom servisu nedaleko Hradce Králové jsme v blízkym okolí poměrně vyhlášeni co se týče diagnostiky :-) provádíme normální diagnostiku,paralelní diagnostiku, na VW skupinu VAG diagnostiku, chipování, paralelní diagnostiku, 8kanálovej osciloskop, nahrávání klíčů a samozřejmě normální automechaničinu.Naschvál neudávám název firmy abych tu nevytvářel nějákou reklamu:-) V této profesy za den vystřídám na zkušebních jízdách tak 3-4 auta za den a musím uznat že sice samozřejmě existuje spoustu lepších aut ale ve stejný cenový kategorii Corsa nemá konkurenci.....
Odpovědět