Čidlo tlaku oleje>výměna
-
Čidlo tlaku oleje
Muzete me poradit co je to za cidlo (oleje), jak funguje, na co ma vliv?
Dik predem
Dik predem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Corsa 1.0 12V C
-
Kua to jsem si myslel, ale necekal jsem ze to bude pravda, jsem zvyklej, ze byva dole pod motorem.
Me totiz tim cidlem zacal zniceho nic unikat olej a rozla se kontrolka mazani, asi jak se zaolejoval kontakt.
Vysrtoubovava se to asi cely i s tou velkou matkou co je bloku ze?
Jinak moc dik za info
Me totiz tim cidlem zacal zniceho nic unikat olej a rozla se kontrolka mazani, asi jak se zaolejoval kontakt.
Vysrtoubovava se to asi cely i s tou velkou matkou co je bloku ze?
Jinak moc dik za info
Opel Corsa 1.0 12V C
-
ano vysroubovat tu matici.Me se stalo prave to samy,vracim se ze slovenska a najednou kontrolka mazani,tak na kraj,zdechnout motor,no a tim cidlem to valilo jako by tam nebylo.Jeste kousek a mohlo byt po motoru...Tak sem dolil 1.5l oleje co sem mel sebou,a bez vytaceni motoru dojel 80km domu,s ocima na kontrolce...Tak zdar.
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
cidlo
ahoj chtel jsem se opitat jelikoz jsem jsem se rozhodl ze si na corse natru vsecky zrezle casti co jsem nasel musel jsem sundat i predni spoiler a cekalo me necekane prekvapeni presne uprostred auta pred chladicem v dolni casti jsem nasel nejaky snimac ci co to je a byl ulomeny jelikoz jsem corsu koupil z druhe ruky a predni spoiler je dole cely urvany i stim snimacem a tak me zajimalo k cemu ten snimac slouzi zda to nekdo newite dekuji za odpoved
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: cidlo
Je to cidlo vnější teploty od teploměrustyxxy píše:ahoj chtel jsem se opitat jelikoz jsem jsem se rozhodl ze si na corse natru vsecky zrezle casti co jsem nasel musel jsem sundat i predni spoiler a cekalo me necekane prekvapeni presne uprostred auta pred chladicem v dolni casti jsem nasel nejaky snimac ci co to je a byl ulomeny jelikoz jsem corsu koupil z druhe ruky a predni spoiler je dole cely urvany i stim snimacem a tak me zajimalo k cemu ten snimac slouzi zda to nekdo newite dekuji za odpoved
Dříve Corsa, nyní BMW 735iA
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
čidlo tlaku oleje
HELP!!! Tak jsem jednoho krásného dne zjistil, že mi z Berdy /X10XE/ začíná kapat olej. Když jsem zjišťoval odkud to může být dostal jsem se až k čidlu tlaku oleje. Čidlo vypadalo divně a nějak k tomu motoru napasovalo. Chtěl jsem ho vyšroubovat a přetěsnit, ale nemusel jsem vůbec šroubovat, normálně jsem ho vytáhl. Nějaký debil předemnou aby ušetřil 300,- za nové čidlo tam narval čidlo z něčeho jiného a nejenže ucvakal origo konektor na drátech a dal tam obyč plochý konektor ale serval i závit v bloku motoru. Čidlo bylo utěsněno nějakou pastou a ta povolila. Co teď s tím. Za jakoukoliv pomoc laické i odborné veřejnosti děkuji. danny
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Čidlo tlaku oleje>výměna
Zdravím vás všechny,
jsem absolutní amatér a dneska mi začal z bobíka kapat olej, otevřel jsem motor a je od oleje celý zacákaný, po nastartování jsem identifikoval, že to teče ze součástky viz. obrázek, rád bych se zeptal jednak co to je za součástku a zda se s tím dá provizorně něco udělat, děkuji velice
Petr
P.S. pokud by měl někdo v PDFku návod, tak budu za něj velice rád, jaksi jsem ho nějak od původního majitele nedostal
jsem absolutní amatér a dneska mi začal z bobíka kapat olej, otevřel jsem motor a je od oleje celý zacákaný, po nastartování jsem identifikoval, že to teče ze součástky viz. obrázek, rád bych se zeptal jednak co to je za součástku a zda se s tím dá provizorně něco udělat, děkuji velice
Petr
P.S. pokud by měl někdo v PDFku návod, tak budu za něj velice rád, jaksi jsem ho nějak od původního majitele nedostal
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- xGate
- Kontaktovat uživatele:
Ano ano, je to on !!
Nevím čím to, ale ať je to originál GM nebo noname za 150Kč, po čase začne prosakovat víc a víc, až to nakonec teče proudem
Ale oprava je úplná maličkost.
Z http://www.pop-art.cz/ mi ho poslali obratem a přehození ja za pár vteřin
Nevím čím to, ale ať je to originál GM nebo noname za 150Kč, po čase začne prosakovat víc a víc, až to nakonec teče proudem
Ale oprava je úplná maličkost.
Z http://www.pop-art.cz/ mi ho poslali obratem a přehození ja za pár vteřin
CORSA C 1.0 12V '02
Z10XE 43kW
Z10XE 43kW
-
- Kontaktovat uživatele: