Nepřipadá vám že jsou lidi divní?
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Kubina
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
presne tak,kamarad kteryho jsem znal 9 let tak nedavno mi zacal delat do pritelkyne,to co ji psal bylo neskutecny,nemoh jsem tomu verit kdyz jsem to cet,on ji napsal,jestli nemuzou bejt milenci..atd.tak ona shvalne ze jo a psala jsi snim,zjistila ze je to neskutecnej smejd,kdyz mi to ukazala tak jsem cumel,s kamaradem jsem skoncil,nechapu jak muze takhle kamard kamarada podvest,me by to ani ve snu nenapadlo.Cross27 píše:Život možná je svině, ale lidi sou kurvy podrazacke, praskacske, pomluvaji za zadama a pred tebu nej kamos atd... sou vyjimky ale moc jich neznam teda, fakt se vyplati nikomu nevěřit a davat si na kazdeho pozor, jak v praci tak kdekoliv jinde
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..

- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
A bude hůř !
lidi začínaj bejt pěkný svině ..
Taky jsem to poznal v tom, že jsme byl domluvenej na koupi alu kol a měl mi je poslat poštou .. za 5 dní jsem volal, že nic nepřišlo. Chlápek to nezvedal .. 6tej den mi to zcvedla radši jeho žena a řekla, že už je prodaly ..
Svině .. Kdybych jim nezavolal, tak žiju ještě dnes v domění, že mi maj poštou prijít kola .. 
lidi začínaj bejt pěkný svině ..
Taky jsem to poznal v tom, že jsme byl domluvenej na koupi alu kol a měl mi je poslat poštou .. za 5 dní jsem volal, že nic nepřišlo. Chlápek to nezvedal .. 6tej den mi to zcvedla radši jeho žena a řekla, že už je prodaly ..

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- nezdvorak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- nezdvorak
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- knedlik
- Člen Corsa Clubu
na kazdy sraz jiny kola
to ale budes muset jeste nejaky prikoupit 

corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
- Honz@
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele: