Rika se o nich, ze jsou masla, ta prvni serie byla dobra pred xx lety. Ale dobry, driv jsem o nich taky uvazoval, uz jsem chtel kol, ze se to neda ani vyjmenovat . Radsi bych u tebe videl RM, teda radsi ne, protoze je planuju sam.
Budou to nejspíš másla jako většina dnešních nových kol, o proti Aluline jsou o dost lehčí a taky měkčí, podle toho že jdou líp brousit, ale to nevadí, já jim dám dostatečnou péči
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
taky jsem zvedavej jak viniknou na koze.ja zas tenhle tejdem zkusim posadit kozu tak o 3 cisla niz uvidim jak bude cas
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
svoby?kde sezenu latku na tu ochranku kapoty?mam mesic novej lak na kapote a uz tam mam peknou tupku