To jsou ty aluline za 2500 nebo nějak tak ne ? ..z auto.bazos ? viděl jsem je tam .. Jedna kolo je docela dost odrbaný podle fotky co jsem viděl na Bazos ..
Ale to dáš do kupy
bazos nevim jestli tam byly taky ale ja je nasel na s-bazaru jo kostovali 2500
videt v liberci nejsem jelikos bydlim za kopcem a ted pracuju v turnove ale jinak tam jezdim skoro kazdy vikend do globusu tak se treba taky nekdy potkame
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
knedlik>jasny dame spicha u Globusu taky tam často jezdim ...dve černe kozy to se poznaaa ..tak to neska asi byla jina ale se mě zdalo prave že ma stejna kola, nebo podobna ale za jizdy se to blbe poznava
kola tam jeste nejsou jak kokot uz treti den nicim lak byla to fuska ale dneska konecne pustily i posledni zbytky toulen je dobra sracka nechapu jak to muzou fetovat me to rozeziralo i ruce
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
pockej az budou komplet a slavnostni odhaleni chystam na mimon tak jestli jedes tak je uvidis jako jeden z prvnich jinak az po mimoni a ruce nebudu uz nejsem ve skole abych se tak nudil
kdy je mimon?..ze bych zajel dys to dam do te doby dohromady at nedelam ostudu...by sem se za tebe mohl povesit at nebloudim ale musis jet pomalu me to nejede
žeby 1-2 sraz corzaru a 7-9 Mimon? ...no nevim jestli mi toprojde uvidime dys mi vyjde prace tak jedu dys ne musim setřit přeci jen ta ma plechova kraska si nakej litřik na vic vezme ted bez generalky