Váha vzduchu> Všeobecně

Témata týkající se motoru, převodovky, výfuku a palivové soustavy
Odpovědět
ba_djjour
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ba_djjour »

sajrajt píše:Takže hlásím, po výměně váhy vzduchu všechno ok, zatím ťuk ťuk :lol:

Takže díky za postřehy.
a znacka to je teda aka?
Mici - Corsa B 1,2 16V
Rouchi
Kontaktovat uživatele:

taky by mě zajímalo

Příspěvek od Rouchi »

To by mě taky zajímalo...
v té aukci je BOSCH srovnávací číslo 0 280 217 123

tak envim jeslti to znamená jako ekvivalentní číslo součástky od Bosh, nebo jeslti to znamená, že tohle je prostě t číslo a že ta váha je přímo od Boshe...
Corsa B, 1,0 12V 40kW X10XE, r.v. 2000
Teprve na ní začínám dělat, tak díky za rady
ba_djjour
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ba_djjour »

vacsinou to byva uvadzane preto, aby bolo jasne, ze dana vaha je zhodna s originalom, podla ktoreho si to kupujes na svoje auto. cize srovnavaci cislo je len informativne. pokial ide o original BOSCH tak za to sa nikto nehambi, ale ked je to ina znacka, ludia ju zamlcia a zvyraznia to cislo..
Mici - Corsa B 1,2 16V
Rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rouchi »

Jasný...
teďjenom jde o to, jeslti sajrajt napíše taky co na tom je, ale pokud funguje v pohodě, tak by to neměl být až takový problém...
spíš naopak, pokud bude lepší než starline a zároveň horší než bosh, tak přece jenom by to mohla být alternativa za 1/4 peňez....
Naposledy upravil(a) Rouchi dne 21 led 2009, 13:07, celkem upraveno 1 x.
sajrajt

Příspěvek od sajrajt »

Žádný název na ní není jen to číslo CO JE SCHODNÉ Z BOSCH.

Hele za 1300kč a 2 roky záruka to je myslím super, starline mi nesmí do aut ani kdyby dělali voňavé stromečky :fuck:
Rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rouchi »

Ok tak díky za info, mě teď přednostně čeká výměna a zaslepení AGR (EGR) ventilu a pokud se to nespraví tak i váhy.. tak na tvoje doporučení asi zkusim tuhle....
Kroulajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroulajs »

zdar chlapy když to tady všechno čtu mám přesně ten samej problém váha vzduchu a teš potřebuju pomoct autokelly má váhu vzduchu starlaine 1789kč od bosh 4641kč, a pak tam maj snímač množství protékajícího vzduchu za 13628kč co tedy koupit....http://obchod.autokelly.cz/
Rouchi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rouchi »

rozhodně nekupuj starline, na tu všichni nadavaj...
ale někdo kupoval váhu vzduchu z aukra za 1300 (prodávaj to tam pořád) a tu chválil, já jeslti jí budu mít v hajzlu (zjstím za týden - 14 dní) tak půjdu do té na aukru...
Spiderman

Vaha vzduchu

Příspěvek od Spiderman »

Dufal som, ze po vymene vahy vzduchu skonci moj nekonecny pribeh s problemom pri akceleracii, ked sa auto dusi pri vyssich otackach, co znamena, ze musim davat pozor pri predbiehani, odhadnut situaciu aby sa nestalo nieco nepredvidane. Kupil som si tu Corsicku od mojho dobreho priatela a je mi luto, ze su s tym tieto problemy. Auto bolo diagnostikovane, mechanik menil vahu vzduchu, tesil som sa, ze je po probleme, ale opak je pravdou. Neporadil by mi prosim niekto ako dalej? Dakujem.
priste prosim o pouziti funkce hledat by tox
Lecam

Emise a Vaha vzduchu

Příspěvek od Lecam »

Zdravim Vas lidicky. Mam drobne velky problem. Dal sem vuz/* do servisu at to zkontroluji a projdou pres STK + ME. Jenze ... Emise pry neee, protoze to ma moc bohatou smes a to hlavne ve volnobeznych otackach. Je vycistena klapka, vymene filtry a kdo vi co jeste, ale porad jakoze ne-eee. Tak se s tim ten mechanik projel a zaregistroval (ja taky, ale neresil jsem to), ze motor obcas strati tah na vterinku max dve.
Otazka zni: Muze nevim jak stara (asi 11 let) vaha vzduchu způsobit tyto potize (problem s emisema), popripade co muze delat problem s emisema?
PS: Predtim to mel starsi pan, ktery dle meho odhadu jezdil "sporive" (vetsi prumer kol, levny beneli, podtoceny motor).

/*Corsa B 98 X10XE
souky222

Příspěvek od souky222 »

This is madness.
Madness?
No, this is Corsaaaaaa
Peter75

vaha vzduchu

Příspěvek od Peter75 »

chcem sa opytat ci je zamenitelna vaha vzduch s corsy C 1.0 12V 44kw do corsy B 1.0 12V 40kw, dakujem
Opel Corsa B 1.0i 40kw
Peter75

Příspěvek od Peter75 »

nikto nic?
Opel Corsa B 1.0i 40kw
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo_Joe »

podle toho jak jsem se dival na autokelly, tak maji ruzne PN, takze asi zamenitelne nejsou.. Je to i logicke, ty motory maji jiny vykon a asi by to delalo bordel.. Je ale taky mozne, ze je tam jen nejaky prtavy rozdil, kazdopadne bych to nezkousel
Corsa B 1.0 12V 1998
Odpovědět