Yes, takhle je to o moc hezčí! Spodní mřížku hele mam ale tak nějak jsem spíš počítal s tim že si jí necham na svym
Mimochodem hodně štěstí s tim sundavánim... já jsem se do toho chtěl pustit dnes ale nějak jsem na ty boční lišty nenašel odvahu... tak jsem je radši přeleštil Já nevim, tak nějak se furt bojim abych si nezkurvil lak při mojí šikovnosti
Sundaval jsem take znaky a bocni oterove listy a opatrne ,nevedel jsem ze budu delat celolak.. pouzil jsem slabej vlasec a zbytek jsem ocistil snad lihem uz se nepamatuji ale lepsi zkusit nekde na malem miste kde to neni videt ..jestli to nereaguje s barvou(lakem) pak jsem to rozlestil a ani pamatky ..jako ze by tam byla barva tmavsi nebo tak neco! Byla to piplacka ale je to hnedle cleanauto teda trosku..
Tak jem se nakonec na to vyprd a opel corsa pismenka zustali ad kazdy vidi co mam Ale premyslm, ze udelam neco s predkem (naraznik) premyslim zakitovat ten prolis a diru na SPZ aby to bylo jak jeden celek .... Nevite nekdo jak to udelat nebo nejaky rady?
hele, zakitovat prolis je blbost, to ti praskne, měl jsem to taky tak .. teď to mam zavařený plastem .. udělej to radši pořádně, ptz když to jen zakituješ, pak dáš lak, tak budeš akorát nasranej, že ti to prasklo ..
Mě se ty světla moc nepáčej ..
Tak a je hotovo Vybrouseno, natreno a prisli me i novy budiky, takze modre podsviceny a misto zarovek diody konecne takze auticko je v pohode, myslel jsem si, ze bude vic shnile