je to na tobe, co chces za styl... ale nejsem prilis priznivcem lamina... Dle me je rozumnejsi si pohrat s originalnimi dily... Udelat si dil podle sebe... Potom to i vice tesi...
a tusim, ze tenhle predni naraznik ma ve clenech Kubina, a ani prilis nesedi na lemy...
no teda ja chtel uplne ty stejny spojlery v polsku jsou za hubicku ale pak mi kluci poradili at se podivam na jednoho clena ktery je tu ma a uz jsem si to rozmyslel teda ten predni
jinak s origo jdou delat veci staci rozrezat neco pridat neco ubrat svarit a mas svy originaly ktery nikdo nema
ty zadni svetla kdes je nasel ty jsem jeste nevidel
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
To znamená, že se vydáváš správným směrem Než laminát, tak radši zahladit ogiro. Pak nějakej špotrovní spodvozek a pěkný kola a máš hotovo a bude to vypadat líp než s bastardskejma spoilerama
Tak podvozek uz tam je teda jenom pruziny tlumice se me nejak davat ani nechteji a kola me se strasne libi original serie opel 5paprskovy 15tky tam mam
No, jestli máš jen pružiny, tak tlumiče už možná budou v řiti taky mam jen pružiny a za 3 měsíce byli nový tlumiče v řiti je to na .. teď taky přejdu už na komplet podvozek, což je o dost lepší ..
Jinak kolik tam máš ty pružiny ? snížení ..